V prvej časti série o zrode Viktor „Isildur1“ Bloma a jeho vstupe na online pokrovú scénu sme boli svedkami jeho skromných začiatkov, hrania o centy v home games, rýchlej cesty hore na $530 SnG turnaje s 1.8m SEK bankrollom. Tiež sme sa dozvedeli, ako sa mu podarilo prehrať roll, ktorý patril jeho kamarátovi. Aká bude budúcnosť Bloma ako pokrového hráča, skončí alebo bude pokračovať?
2. časť – Znova busto
Neprehrám to. Dokážem to. Musím hneď vyhrať!
Toto sú moje myšlienky. Tento krát som v hlbokej diere. Zastúpil som na $109 SnG, ale bad run pokračuje. Musí to byť zlá karma z $310 stolov, ktorá ma prenasleduje. Úplne som vyčistil svoj účet. WP. Vstanem, som zničený a neviem čo robiť, ale pokračujem v búchaní päsťami do stien. Nikdy som nebol tak .... TILT.
Trochu som sa upokojil a zmenil som svoje Party body za peniaze, ktoré som nazbieral počas hrania. Zvyčajne to nie je veľa, ale teraz som hral tak moc, že môžem premeniť až $300. Stále mám šancu vyhrať peniaze späť! Klesol som opäť levelmi na $55, $33 a $22 speed SnG turnaje. Toto je môj najlepší formát a odohral som ich veľa aj na vyšších stakes. V tomto type turnajov sa mi vždy darilo, takže moje jediná myšlienka je, že musím pokračovať v grindení. Nemôžem...
Celý článok => Zrod hviezdy: Viktor „Isildur1“ Blom (2. časť)