[CG] NL20 CO QKs vs aggro 3bet z BB - showdown

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL20 CO QKs vs aggro 3bet z BB

Odoslaťod haman 07 Apr 2013 20:11

Magnus napísal:Ak teda hero predpoklada, ze ho BB 3betuje len s marginalnou rukou, tak preco ho na flope pasivne pusta na turn a neprevezme iniciativu? Na turne sa pokojne moze objavit A, moze prist treti spade, moze sa skompletizovat straight k jeho ruke 67, 9J, 7J, JQ. A nemyslim, ze by ho 3betoval OOP s totalne trash rukou, skor nejakou spekulativnou rukou ako suited konektory alebo vyssie uvedene ruky. Na flope mas este stack aj priestor na manevrovanie, po bet/raise/call resp raise vies, ze si pozadu a ze asi nebareluje air a na turne po jeho bete mozes easy foldnut.
Ale tiez som nezjedol mudrost sveta, je to len moj nazor ;)

raise od rega v 3bet pote na sparovanom je strasne polarizovany. nemyslim si, ze mi tam nieco uveri. ja prave repujem silnu ruku callom.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Magnus 07 Apr 2013 21:31

haman napísal:raise od rega v 3bet pote na sparovanom je strasne polarizovany. nemyslim si, ze mi tam nieco uveri. ja prave repujem silnu ruku callom.

Praveze reg je schopny zahodit na flopraise aj lepsiu ruku ako mas ty (ryba ti bude platit az do rivru, ak ju flop co i len skrabol). A predsa aj on vidi, ze je hero reg a ze asi nebude raisovat povinny cbet s nicim. Bareluje aj turn (zjavne sa nezlakol, ze reprezentujes silnu ruku tym callom - totizto callom mozes repovat tak silnu ruku ako aj to, ze neveris sile svojej ruky a cakas, ci ta este nieco trafi), takze si myslim, ze si jednoznacne pozadu, nechce sa mi verit, ze by to skusal s total air.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod haman 08 Apr 2013 21:09

ok, herova linia uz bola rozobrana dost, ale tuto ruku som sem daval hlavne preto, ze ma zaujima otazka, ktoru som nemohol polozit hned. A to, ci je villainov call mojho shove na turne OK:

Flop: ($3.30) 8Obrázok 8Obrázok TObrázok (2 players)
BB bets $2.21, Hero calls $2.21

Turn: ($7.72) 7Obrázok (2 players)
BB bets $4.00, Hero raises to $17.89, BB calls $13.89

River: ($43.50) 9Obrázok (2 players)

Final Pot: $43.50

Dal som to do spoilera, mozete sa na par chvil zamysliet nad tym, s cim ma calluje.

Spoiler:
BB shows 6Obrázok 5Obrázok
Hero shows QObrázok KObrázok
BB wins $41.33

vs A8, JJ-AA alebo AT mal so svojou rukou 18% na turne. vs flush draw a aspon 1 over mal 23%. vs 2 overs bez fd mal 32%.
Pot odds mal 32%, ked by callol moj push. Len keby ma daval na 2 overs bez flushdraw, tak flipoval. moja range ho ale poraza.

Bol to teda OK call ? Vyzeral moj push na turne weak (push turn - vacsinou len draw - ako o tom hovori pokrova literatura) a teda ma spravne dal na draw a je to genius alebo je to gambler? dik za nazory.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: [CG] NL20 CO QKs vs aggro 3bet z BB - showdown

Odoslaťod s44vhl7l 09 Apr 2013 00:19

Je to gambler :D
Ja by som ti ten Shove nezaplatil iba s 8 Outamy a mizernym ods.
Bud rad vbuducnosti na nom budes stohto zarabat :)
Obrázok používateľa
s44vhl7l

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 55 krát/4 krát

Re: [CG] NL20 CO QKs vs aggro 3bet z BB - showdown

Odoslaťod Magnus 09 Apr 2013 01:38

Samozrejme, ze to bol zly call, zbytocna otazka ( :trikoza3: )
Ak by aj predpokladal, ze tvoj push na turne je len draw, tak ktora tvoja draw by bola slabsia ako ta jeho? Ved mal 6 high ;)
Preto, ako som napisal skor, bud to foldni hned na flope a usetris si decision na turne/rivri alebo na flope preber iniciativu (verim, ze so 6 high runner runner straight ti to nebude platit).
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!