Note Candy
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Note Candy
Pouziva niekto aj profi verziu alebo len ten zaklad co obsahuje HEM2?
Ak jo tak prosim dovod
Ak jo tak prosim dovod
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Re: Note Candy
note candy?
robi ti to kopu notes, takze ak hras trebars viac stolov a nestihas si az tak vsimat akciu v handach, do ktorych nie si involved, je to skvely pomocnik, este s notecaddy premium sice len zacinam, ale uz teraz mi pomaha v urcovani hlavne preflop ranges konkretnych typkov
jo, a pouzivam v hude ako posledny riadok HERO VPIP/HERO PFR/HERO 3BET/HERO FOLDTO3BET
co ti vlastne ukaze, ako ta villain vidi vo svojej databaze (ak nema datamined hands obviously)
rozdiely vedia byt niekedy zasadne, hlavne na mensich vzorkach:
robi ti to kopu notes, takze ak hras trebars viac stolov a nestihas si az tak vsimat akciu v handach, do ktorych nie si involved, je to skvely pomocnik, este s notecaddy premium sice len zacinam, ale uz teraz mi pomaha v urcovani hlavne preflop ranges konkretnych typkov
jo, a pouzivam v hude ako posledny riadok HERO VPIP/HERO PFR/HERO 3BET/HERO FOLDTO3BET
co ti vlastne ukaze, ako ta villain vidi vo svojej databaze (ak nema datamined hands obviously)
rozdiely vedia byt niekedy zasadne, hlavne na mensich vzorkach:
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
ked budem velky a budem mat rychly pocitac, tak si to zaobstaram.
Najviac ma fascinuje na tom to, ze to robi poznamky typu: ake ruky (re)raisuje hrac s akych pozicii s akym betsizingom.
Ja mam strasne zlu pamat a musim si robit vela poznamok na hracov. toto by mi velmi ulahcilo zivot.
Najviac ma fascinuje na tom to, ze to robi poznamky typu: ake ruky (re)raisuje hrac s akych pozicii s akym betsizingom.
Ja mam strasne zlu pamat a musim si robit vela poznamok na hracov. toto by mi velmi ulahcilo zivot.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Myslíte že má nejaký význam to používať na NL2 ?
-
Azuritko - Príspevky: 71
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 29 krát/3 krát
haman napísal:Najviac ma fascinuje na tom to, ze to robi poznamky typu: ake ruky (re)raisuje hrac s akych pozicii s akym betsizingom.
actually, medzi zakladnymi definicami som si akosi betsizingy moc nevsimol, vidim tam akurat "HalfPotRiverisNuts", no pravdou je, ze som sa s tym moc nehral
ale napriklad taku vec ako, ze otvara esa UTG 4x ti to nepovie
myslim, ze rozumnejsie vyuzitie ma notecaddy tak od NL25+, dat za to 60 dolarov, ak hras NL2, je hlupost
---
ok, tak s tymi sizingmi je to asi takto, len som zatial nepouzival
-
nabokow napísal:
Mohl bys mi prosim rict, kde to ve statistikach najdu? Jsem bud slepej nebo blbej (popripade oboji)
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
hud options>notecaddy>H --> tu najdes hero VPIP, PFR, 3bet
hud options>notecaddy>PF --> hero fold to (PF) 3bet
+precitaj si toto (treba spravit): http://assaultware.blogspot.sk/2011/11/ ... -your.html
hud options>notecaddy>PF --> hero fold to (PF) 3bet
+precitaj si toto (treba spravit): http://assaultware.blogspot.sk/2011/11/ ... -your.html
-
Jasne candy
Vypada to pekne
Vypada to pekne
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
nabokow napísal:ok, tak s tymi sizingmi je to asi takto, len som zatial nepouzival
Nepochopil som to z toho videa
Chcem mat v notes betsizing, priklady:
Urcite to podla tychto obrazkov ide, problem je ze to generovala nadstavba NoteCaddy Premium(ProTools) ale malo byt to ist aj v Premium.
Je tu niekto, kto si to uz skusal nastavit/pridat manualne? Ze by ma trosku nasmeroval?
dik moc.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.