som na BB a hrac z butonu raise na 0.25, ja hned nato rasie AA na ruke na 7x BB vsetci fold okrem butonu ktory dorovnal
flop 9 6 10 rainbow
ja raise znova na 7x BB buton call
na turn prisla 6 s farbou rovnakou ako bola 10 , ja check a button raise na 18xBB a ja raise na 36xBB a button call
na river prisla 2 s farbou rovnakou ako 6 a 10 cize mozny flash button raise 100xBB no a ja som raisol zvysok mojho stacku bolo tam nieco naviac cez 20xxBB a v zapati button sklada a pot ide kumne
co si myslkite o tejto hre? malo vobec zmysel pre protihraca polozit? ja osobne si myslim ze by som dorovnal uz len kvoli zvedavosti co tam mal protihrac... co mohol mat na ruke a a co som podla vas zahral v tejto hre zle, dobre a ako by ste to zahrali vy?dik
NL10-6max AA
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Re: NL10-6max AA
3betuj viac preflop OOP.
malo zmysel pre neho polozit, lebo nechcel ukazat svoj bluff, aj Isildur to robi.
malo zmysel pre neho polozit, lebo nechcel ukazat svoj bluff, aj Isildur to robi.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:3betuj viac preflop OOP.
viem že je to starý príspevok ale náhodou som sa motal postarých témach a dostal som sa tu, a tak mám ešte k tomu otázku, prečo vlastne mám 3betovať viac OOP? čo tým chcem docieliť? vďaka
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
crank139 napísal: prečo vlastne mám 3betovať viac OOP? čo tým chcem docieliť? vďaka
for value, super ti castejsie dorovna 3bet v pozicii.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.