[KO sng] 7$ A8o vs mindonk
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [KO sng] 7$ A8o vs mindonk
push preflop alebo aj fold nieje zly preflop bez openreisu..99+AQs+ by bolo ideal asi pushovat
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
ramzey napísal:push preflop alebo aj fold nieje zly preflop bez openreisu..99+AQs+ by bolo ideal asi pushovat
dovolim si nesuhlasit
pushovat A8 za 13,5BB v 9man turbo sitku z CO nemoze byt fajn. ja by som to asi foldol, aj ked by ma by to asi tiez lakalo kradnut
co sa tyka range 99+,AQ+...mame az prilis luxusny stack, aby sme rovno pushovali nasu stack off resp. raise/call range. Nie som zastanca 13BB pushov, cize urcite by som siel open 2,25-2,38BB, nech maju oponenti za mnou horsie odds na call ako keby len otvorim na 2BB, resp. aby mohli aj viac inklinovat k pushu, lebo si mozu povedat:o nieco viac dead money v pote, otvara na CO=> chce stealovat a stale tam je fold equity. Urcite z toho vytazime viac, ako ked to 13BB rovno pushneme, lebo vyzenieme mozno handy, ktore maju ostatni za nami v shoving rangei, ktoru maju sirsiu ako calling range nasho pushu, napr. 33-55, A9s,ATo atd, ktore nie som si isty ci by v sitku callovali push za 13BB. Ak sa najde u nich nejaka calling range, tak stale mame poziciu (staty na BTN neviem ake mame) a mozme potcontrolovat.
ci nesuhlas?
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Koment hore je na inu handu ako to A8.
Tam som pisal, ze som za fold.
Nic ine tam nieje profitabilne extra aby sa to oplatilo robit pravidelne.
@range 99+AQs+ s 13BB stackom sa da pohodlne hrat este, ale aj pohodlne pushovat.
A urcite by som nemenil moj valuebet sizeing vs. moj steal sizeing, ved sa to da prekuknut lahko
Tam som pisal, ze som za fold.
@range 99+AQs+ s 13BB stackom sa da pohodlne hrat este, ale aj pohodlne pushovat.
A urcite by som nemenil moj valuebet sizeing vs. moj steal sizeing, ved sa to da prekuknut lahko
- ramzey
ramzey napísal:push preflop alebo aj fold nieje zly preflop bez openreisu..99+AQs+ by bolo ideal asi pushovat
ja som tie 88 otváral aj preto, že som tam mal dvoch 9,5bb shortov, s ktorými sa s radosťou stacknem.
asi by to bol marginálny fold v normal sitku, ale títo 2 shorti a ich bounty z toho spravia jemne +ev spot. a ja sa chcem dostať do coin flipu proti nim na push od tight hráča foldujem a s loose rybou si rád zatočím.
ja by som tu 2xoval s AJ, 88 možno aj ATs. som stále relatívne ďaleko od bubble, tak môžem hrať širšiu range (mám na mysli ten spot s 88 ofc)
ondoko napísal:cize urcite by som siel open 2,25-2,38BB, nech maju oponenti za mnou horsie odds na call ako keby len otvorim na 2BB
ja som prešiel rôznymi fázami preflop sizingu niekedy som na t100+ otváral 2,34x potom som mal chvílu sizingy ako 2,08; 2,14; 2,25 a podobne, ale zakotvil som na 2,00x. open/fold už má menší dopad na môj stack a postflop mám tiež viac priestoru. a myslím, že fish nebude zhadzovať častejšie len preto, že som raisol o 20 chipov viac
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
ramzey napísal:Nic ine tam nieje profitabilne extra aby sa to oplatilo robit pravidelne.
nemusí to byť extra profitabilné. keby bola očakávaná hodnota čoilen +0,00001%, už to treba zobrať
-
Mozno som to napisal dajak divne v tom poslednom prispevku tak update.
patrilo k A8 hande a k jej foldu pref.
Neviem co chces pri 88 flipovat ked dam hocikomu 10% calling range co BB a SB mat budu tak sme 46/54 behind, museli by sme mu calling range rozsirit skoro na 20% aby to bolo 50/50
patrilo k A8 hande a k jej foldu pref.
Neviem co chces pri 88 flipovat ked dam hocikomu 10% calling range co BB a SB mat budu tak sme 46/54 behind, museli by sme mu calling range rozsirit skoro na 20% aby to bolo 50/50
- ramzey
v tomto 88 spote proti shortom vôbec nepotrebujem byť ahead keď to otvorím a callnem all-in, tých 46% equity mi bude stačiť.
a nie vždy budem točiť/hrať postflop. niekedy aj zoberiem blindy
keby sme hrali 15bb effective, tak súhlasím s foldom preflop
a nie vždy budem točiť/hrať postflop. niekedy aj zoberiem blindy
keby sme hrali 15bb effective, tak súhlasím s foldom preflop
-
Je to jednoducha tazka na SNG Wizard.
Urcite velku rolu zohrava to ze si EP
Urcite velku rolu zohrava to ze si EP
- ramzey
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.