Concord Bounty Series, v hlavnej úlohe Karol Peller

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Concord Bounty Series, v hlavnej úlohe Karol Peller

Odoslaťod admin 27 Apr 2013 06:14

Diskusia k článku: Concord Bounty Series, v hlavnej úlohe Karol Peller

Ubehlo pár týždňov odkedy som sa Vám naposledy hlásila z CCC Bratislava, no tu sa našťastie nič nezmenilo. V klube stále prebieha zaujímavá pokrová akcia a tento piatok pokračovala aj séria Concor Bounty. Do hlavnej úlohy režisér tentokrát postavil Karola Pellera, za ktorého vyradenie bola vypísaná odmena €100 cash. Drobné na kávu pre víťaza, ktorý si prišiel do CCC pre krásnych €2,790! Kto sa stal tým najväčším šťastlivcom piatkovej noci a ako sa darilo Kajovi uhýbať palbe, sa dozviete z reportu.

Turnaj s buy-inom €80+€10 odštartoval o 20:00h a každý zo 70 registrovaných dostal 15,000 chipov. Rovnaký počet žetónov postavil floor aj pred Karola Pellera, na ktorého sa upieral zrak každého zúčastneného hráča. €100 za Kajové vyradenie síce nie je žiadna životná výhra, ale vrátený buy-in isto poteší, najmä ak sa Vám nepodarí dostať sa až k ITM. Garancia €8,000 bola totiž klasicky rozdelená "len" medzi 8 najlepších.

Do turnaja som sa pripojila keď pri stoloch sedelo ešte 28 hráčov. Nechýbali medzi nimi ani známe bratislavské mená: manželia Andrassyovci, Konrád Nagy, Andrej Cintula, Andrej Brzáč, Ivo Švec, Pavol Melichar, Vinco Kollárik, Michal Vinš, Goran Hristovski, Ondra Milaberský, Marek Šindelár, Martin Kulifay, Robo Obrtlík, Roman Ferienčík alebo už spomínaný bounty hráč, Karol Peller. Pri blindoch...

Celý článok => Concord Bounty Series, v hlavnej úlohe Karol Peller
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!