overenie účtu
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
overenie účtu
Zdravím, vložil som si na Doxxbet 10€ a keď si ich chcem presunúť zo stávok na ongame poker tak mi napíše,že Váš účet nebol overený...ale kód overovací som zadal čo mi na mail prišiel..neviete mi niekt poradiť?
- Rado.s
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: overenie účtu
napíš im na support. zrejme od teba budú chcieť nejaké dokumenty, ako výpis z bankového účtu, aby si overili, že si to naozaj ty a nemáš tam nejaké duplicitné účty a neviem čo
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
me se stalo to same, napsal sem na support(reagoval behem par minut ) a za chvili to bylo Ok. Chteli jen naskenovat obcanku
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Diky...
Neprečítal som si to na maili...prišiel mi hneď ako som vložil mail,že im nám zaslať OP a aj prednú a zadnú stranu kreditnej karty čo sa mi moc nepáči...robia okolo toho dosť divadlo...
Neprečítal som si to na maili...prišiel mi hneď ako som vložil mail,že im nám zaslať OP a aj prednú a zadnú stranu kreditnej karty čo sa mi moc nepáči...robia okolo toho dosť divadlo...
- Rado.s
len si na tej fotke karty nezabudni začierniť CCV kód, oni to aj tak nepotrebujú a je to strašne citlivá informácia
-
To sú tie 3 čísla na zadnej strane?tie som začiernil...nechal som len prvých 6 a posledné 4 z predne strany...ale stále mi nejde do hlavy na čo im vôbec tá karta je...ani na WH ani na PS ani v NIKÉ to nepotrebovali...
- Rado.s
jj zrejme hej
tiež som nikdy nikde nič nemusel posielať
tiež som nikdy nikde nič nemusel posielať
-
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.