problem so spustenim herne
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
problem so spustenim herne
Ahojte, chcel som sa len spytat, ci sa niekomu nevyskytol problem so spustenim doxxbet ongame herne. Mne sa otvori len to male okno... vypise ze aplikacia sa nahrava a tam to aj skonci... a pritom vcera som ten problem nemal. A napr. poker idol a B**n mi idu v pohode a je to tiez ongame.. neviete v com by mohol byt problem ? ... diky
- TomasGas
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: problem so spustenim herne
a skusal som aj vypnut firewall a aj reinstall a nic..
- TomasGas
som inak chcel napisat naco hrat v takej herni co sa ani spustit neda a nato zamrzne cely poker stars
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
aký máš antivír? mne prednedávnom ESS5 zablokoval PS a FTP. FTP sa nedal spustiť vyše mesiaca..
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
...B**n už na Ongame nieje (už je na Party), ale PokerIdol je na Ongame stále
Skúsil som teraz pustit Doxxbet Ongame aj PokerIdol, obe stiahli update, PokerIdol normálne nabehol a Doxxbet sa mi tiež zastavil na "aplikácia sa nahráva", loadne sa doplna, ale tam sa to zastaví, takže budú mať asi nejaký problém s posledným updatom, keďže PokerIdol sa normálne spustí a FW som tiež na oboch po updatoch povoľoval rovnako.
Skúsil som teraz pustit Doxxbet Ongame aj PokerIdol, obe stiahli update, PokerIdol normálne nabehol a Doxxbet sa mi tiež zastavil na "aplikácia sa nahráva", loadne sa doplna, ale tam sa to zastaví, takže budú mať asi nejaký problém s posledným updatom, keďže PokerIdol sa normálne spustí a FW som tiež na oboch po updatoch povoľoval rovnako.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Môžem potvrdiť, bol som na Doxxe Ong., od 11tej do 22,00, potom som sa odhlasil a presne to čo pišeš je aj u mňa, viac ma nepúšťa.
-
bosc007 - Príspevky: 111
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/6 krát
Púšťal som si Doxxbet Ongame teraz, stiahlo update a už ide normálne
-
jj uz frci normalne.. diky moc
- TomasGas
Prosím Vás mám problém s otvorením klienta... už viacej krát som ho preinštaloval a stále nedokáže stiahnuť aktualizáciu... keď zapnem klienta vyhodí mi to po pár sekundách .... neviem či s tým mám robiť...
ďakujem..
ďakujem..
- Napolleon
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 75 krát/5 krát
Vyzerá to, že niesi vo windowse prihlsený ako administrátor a preto ti to nechce dovoliť aktualizovať. Ja mám XP, s týmto problémy obvykle nemám, ale kto má problém s takýmito vecami, obvykle mu pomôže keď dá spustiť aplikáciu ako administrátor...
-
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.