BB: 100€ - 90/80 velryba
UTG: 80€
Hero (BTN): 320 € (TAG styl)
SB: 200€ live regular, dobre readuje avsak napr. neprihliada na pot odds atd, da sa povedat ze troska gambler (30/15)
Pre Flop: (1 €) Hero is BTN with Q
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
UTG raises 1,50 €, Hero raises to 8,50 €, SB calls 8,50 €, BB fold, UTG fold
Raisujem klasicky, vacsi sizing vzhladom na hraca na BB
Regular skoro instacalluje, vzhladom na to ze nerozmyslal nad akciou PF tak mu davam najpravdepodobnejsie PocketPar alebo nejaky suited connector (live ready), vylucujem moznost AA KK alebo slabeho Ax...
Flop: (19 €) J
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
SB checks, Hero bets 11,50 €, SB raises 30,50 €, Hero calls
Vzhladom na to ze je schopny niekedy aj bluffnut, tak callujem. zatial mu davam range nejake vycarovane QJ/KJ
Turn: (80 €) 6
![diamond :diamond:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_diamond.gif)
SB bets 33,50 €, Hero calls
Pravdepodobne si mysli, ze ja mam draw tak betuje na "ochranu" svojej handy, samozrejme callujem vzhladom na vysku betu. Stale si myslim ze ma mozno Jacka avsak kedze betuje OOP uz mu do range davam aj 2 pary. Callujem s tym ze na rivri pravdepodobne budem vediet na com som...
River: (147 €) 8
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
Villain na dealera: "Dufam ze si mu to na jeho T9 nedohodil lebo ma jebne"
SB bets 40,50 €
Tu si chystam chipy ze idem vzhladom na vysku betu callnut.
Hero: "Najhorsie je to, ze ti to musim callnut"
Villain stichol a bol podozrivo nakloneny nad stolom + zrenicky rozsirene co mi dalo najavo aby som znova popremyslal nad handou... Vzhladom na ten PF call som ho dal na pocketpar co si aj myslim ze trafil set vzhladom na liniu... Pripadne vzhladom na treti barell OOP s checkraisnutym flopom som zhodnotil ze som tu tak na 95% mrtvola... +betsizing tell + Villain ma vnimal ako TAGa a ked som sa dostal na river tak si bol isty ze mam dobru handu
Hero folds
Villain karty neukazal a spytal sa ma po folde (asi tak smutne) ze ci to FAkt nedam s tym QQ/KK...
Vzhladom na to ze ma takto po folde precital a neukazal karty tak si myslim ze dobry fold nie?
Vravel ze mal TT comu na 90% neverim lebo by vacsinou checkol river, akurat prichadza do uvahy to ze betol aby som ho nebluffoval na rivri ale tomu davam tak 5% sancu...
Bol by som velmi vdacny za vase nazory ... hlavne na nazor toho rivru kedze sa live hra trosku inak ako online tak samozrejme sa to dalo na flope aj inak zahrat ale..
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)