CZ/SK hokejové freerolly na U***et

Diskusia k herni U***et poker

CZ/SK hokejové freerolly na U***et

Odoslaťod admin 03 Máj 2013 17:20

Diskusia k článku: CZ/SK hokejové freerolly na U***et

Majstrovstvá sveta v hokeji 2013 sú tu a okrem možnosti vsadiť si na jednotlivé zápasy si U***et niečo pripravil aj pre pokrových fanúšikov hokeja. Každý hrací deň majstrovstiev sveta si môžete zahrať freeroll len pre slovenských a českých hráčov! Do prizepoolov CZ/SK hokejových turnajov sú pridané peniaze alebo poukážky na stávky na U***et navyše. Turnaje nájdete v lobby herne U***et pod názvom CZ/SK Hokejový freeroll v záložke Tournaments/Special so začiatkom o 20:00 v každý hrací deň MS v hokeji 2013. Na vstup nepotrebujete žiadne heslo, stačí byť zo Slovenska či Českej republiky. V každom z hokejových freerollov sa bude hrať o €25, či €5 poukážky na vsádzanie pre najlepších hráčov v turnaji. Šancu získať poukážky na vsádzanie máte aj pri tipovaní na našom fóre, kde môžete pri presnom tipe na výsledok zápasu Slovenska získať od U***et €4 poukážku na vsádzanie. Viac informácií o tipovačke na MS v hokeji 2013 nájdete na fóre tu: Tipovačka na MS v hokeji 2013
Nemáte ešte na U***et účet? Založte si ho teraz a vďaka registrácii cez našu stránku získate...

Celý článok => CZ/SK hokejové freerolly na U***et
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: CZ/SK hokejové freerolly na U***et

Odoslaťod ygrek 15 Máj 2013 19:46

získal niekto prosím vás už tú poukážku.... ja som v nedeľu skončil 2. a nič som neobdržal. Keď som písal na support napísali mi, že moja výhra bola pripísaná na účet, ale to bolo len nejakých 0,35 € za 2.miesto. Ako je to s tým bonusom?
ygrek

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod bosc007 15 Máj 2013 20:41

pozri si bonusy, aktivuj si take co su myslim 100Kč a tak to spustiš ak si pamatam,
Obrázok používateľa
bosc007

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 7 krát/6 krát

Odoslaťod bosc007 15 Máj 2013 20:48

a este aby som nezabudol, chodím tam nie cez poker klienta, ale na stranku webovú, v kliente to neviem ako najst
Obrázok používateľa
bosc007

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 7 krát/6 krát

Odoslaťod ygrek 17 Máj 2013 21:01

bosc007 napísal:a este aby som nezabudol, chodím tam nie cez poker klienta, ale na stranku webovú, v kliente to neviem ako najst

díkes už by som to mal mať :)
ygrek

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 44 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!