Zminuztie peňazí z Doxxbet účtu - vyriešené
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zminuztie peňazí z Doxxbet účtu - vyriešené
Vazeni , len sa spytat ci sa to uz niekomu stalo, Vcera vecer pri prevode z POker uctu na Stavkovy ucet , mi cela suma ktoru som chcel previest proste zmizla (100 usd).
Skoro ma porazilo, na live chate mi povedali aby som napisal oficialny mail na info@doxxbet.com.
Tak som aj urobil zatial bez reakcie.
Uz sa to niekomu stalo ?Mozem sa s tymi peniazmi rozlucit ?
Mozem to popripade niekam eskalovat ?
Viete mi niekto poradit ?
AK sa to nevyriesi dam VAM vediet, je to celkom seriozna vec, mne zmizlo len cca 80 eur , ale co ak sa to stani niekomu pri par stovkach alebo tisickach ...
Michal.
Skoro ma porazilo, na live chate mi povedali aby som napisal oficialny mail na info@doxxbet.com.
Tak som aj urobil zatial bez reakcie.
Uz sa to niekomu stalo ?Mozem sa s tymi peniazmi rozlucit ?
Mozem to popripade niekam eskalovat ?
Viete mi niekto poradit ?
AK sa to nevyriesi dam VAM vediet, je to celkom seriozna vec, mne zmizlo len cca 80 eur , ale co ak sa to stani niekomu pri par stovkach alebo tisickach ...
Michal.
- michajel86
- Založený: Nov 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Zminuztie penazi z Doxxbet uctu.
Také veci by sa stávať nemali, ale občas sa stanú. Viem o pár prípadoch, keď sa stalo niečo podobné v iných herniach a tam to tiež vyriešili, aj keď to čakanie je nepríjemné. Podľa histórie transakcií na účte väčšinou bezproblémov zistia, že peniaze z účtu ostali zaseknuté niekde v systéme.
Doxxbet je seriózna herňa, takže predpokladám, že po kontrole tvojho účtu uvidia, že ti peniaze pri prevode z herného účtu zmizli, ale na stávkovom sa neobjavili a pripíšu ti ich späť na účet.
Doxxbet je seriózna herňa, takže predpokladám, že po kontrole tvojho účtu uvidia, že ti peniaze pri prevode z herného účtu zmizli, ale na stávkovom sa neobjavili a pripíšu ti ich späť na účet.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
No , dufam ze mas pravdu a vsetko sa vyriesi. Zatial si davaju nacas .Support na mna zatial kasle..
V kazdom pripade , ak uz sa aj stane takato chyba, tak seriozna herna bude aspon seriozne reagovat.Tato ignoracia mi moc seriozne nepride..
Ak to bude takto pokracovat ,mozno by bolo fajn informovat ostatnych hracov aj prostrednictvom p.portalu, ze im podobna neprijemnost tiez hrozi.
V kazdom pripade , ak uz sa aj stane takato chyba, tak seriozna herna bude aspon seriozne reagovat.Tato ignoracia mi moc seriozne nepride..
Ak to bude takto pokracovat ,mozno by bolo fajn informovat ostatnych hracov aj prostrednictvom p.portalu, ze im podobna neprijemnost tiez hrozi.
- michajel86
Ak chceš, pošli mi tvoj Doxxbet nick na stanley@pokerportal.sk, píšem o tom nepripísaní peňazí na stávkový účet s manažérom Doxxbetu, keď mi pošleš nick, osobne dozrie nato, aby sa to vyriešilo čo najskôr Peniaze si prevádzal z pokrového účtu Ongame, alebo Enet?
-
Poslal som ticket aj svoj nick.
Dakujem veeeeelmi pekne za oochotu
Dakujem veeeeelmi pekne za oochotu
- michajel86
Re: Zminuztie penazi z Doxxbet uctu.-VYRIESENE!!
Tak Vazeni , moje financie sa mi vratili .
Ako pisal Stanley , je to neprijemne ale vyriesilo sa to ,peniaze mi vratili skor ako zaregistrovali moju poziadavku..asi chybu zistili sami .
Takze Doxxbetu zostavam verny aj nadalej. Jedine by som asi zlepsil CS .
Inak spokojnost.
Stanley nemusis to viac riesit .
Vela stasti na stoloch
Ako pisal Stanley , je to neprijemne ale vyriesilo sa to ,peniaze mi vratili skor ako zaregistrovali moju poziadavku..asi chybu zistili sami .
Takze Doxxbetu zostavam verny aj nadalej. Jedine by som asi zlepsil CS .
Inak spokojnost.
Stanley nemusis to viac riesit .
Vela stasti na stoloch
- michajel86
Som rád, že už sú peniaze, kde majú byť
Čo na Doxxbete hlavne hrávaš?
-
Stanley VII napísal:Som rád, že už sú peniaze, kde majú byť
ligu majstrov a NHL...
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
AJ ja som rad.
hravam hlavne SnG .. 6,5..ultra turbo ..
Ale nepohrdnem ani MTT garantom..
.. PS :ako zmeninam nazov temy.. chcem tam dopisat - vyriesene.. ?
hravam hlavne SnG .. 6,5..ultra turbo ..
Ale nepohrdnem ani MTT garantom..
.. PS :ako zmeninam nazov temy.. chcem tam dopisat - vyriesene.. ?
- michajel86
Re: Zminuztie peňazí z Doxxbet účtu - vyriešené
Už som ju zmenil. Mení sa rovnako ako pri tom príspevku, kde si si nadpis upravil (klikom na upraviť), len to musíš urobiť vo svojom prvom príspevku v téme.
-
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.