Nieco ine ako poker
Re: Nieco ine ako poker
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... l3GxDEn08o
Dnes to vidim uz asi piatykrat. Je to uzasne nieco. Odporucam kazdemu
Dnes to vidim uz asi piatykrat. Je to uzasne nieco. Odporucam kazdemu
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Neviem kde to dať, tak to dám sem:
už sa tu párkrát rozoberali fotoaparáty, viem že omnoho kvalitnejšie, ale predsa len, priateľka si chce kúpiť nejaký a dala mi zoznam tých, ktoré sa jej páčia. ja som v tomto úplne tupelo, ja ovládam akurát tak foťák na mobile, hovoril som jej, nech ide do obchodu a nech sa opýta predavača, ktorý je z nich najlepší a ten nech si kúpi. Lenže viete, aké sú ženy, tie aj keby chceli obyčajný pomaranč, tak by najskôr prebehli 5 obchodov a vyskúšali 5 rôznych pomarančov a až potom by si vybrali
nechcem jej tresknúť len tak prvé čo ma napadne, tak ma napadlo, či by sa nejaká ochotná duša na to nekukla... aspon na pár z nich, ďakujem
Toto sú tie, čo sa jej páčia a treba vybrať jeden:
NIKON - Coolpix S6500, Coolpix S6300, Coolpix S6200, Coolpix S6100, Coolpix S3100,
CANON - PowerShot A3400 IS, PowerShot A2300, PowerShot Digital ELPH SD780 IS,
SAMSUNG - ST65, ST76, PL 210, PL120, HD F2.5,
Sony Cyber-shot DSC-W560
už sa tu párkrát rozoberali fotoaparáty, viem že omnoho kvalitnejšie, ale predsa len, priateľka si chce kúpiť nejaký a dala mi zoznam tých, ktoré sa jej páčia. ja som v tomto úplne tupelo, ja ovládam akurát tak foťák na mobile, hovoril som jej, nech ide do obchodu a nech sa opýta predavača, ktorý je z nich najlepší a ten nech si kúpi. Lenže viete, aké sú ženy, tie aj keby chceli obyčajný pomaranč, tak by najskôr prebehli 5 obchodov a vyskúšali 5 rôznych pomarančov a až potom by si vybrali
nechcem jej tresknúť len tak prvé čo ma napadne, tak ma napadlo, či by sa nejaká ochotná duša na to nekukla... aspon na pár z nich, ďakujem
Toto sú tie, čo sa jej páčia a treba vybrať jeden:
NIKON - Coolpix S6500, Coolpix S6300, Coolpix S6200, Coolpix S6100, Coolpix S3100,
CANON - PowerShot A3400 IS, PowerShot A2300, PowerShot Digital ELPH SD780 IS,
SAMSUNG - ST65, ST76, PL 210, PL120, HD F2.5,
Sony Cyber-shot DSC-W560
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Najlepsi predbiehaci manever aky som kedy videl...
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 08 Aug 2013 08:28, celkovo upravené 1 krát.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Pekna hororova poviedka, o realite tazko pochybujem...Dostala ma prva absurdita - kamery.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
dalsi experiment je co spravi s clovekom ten biely text na ciernom podklade kym to precita.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:dalsi experiment je co spravi s clovekom ten biely text na ciernom podklade kym to precita.
tak nas pan prezident by si to biele na ciernom uzil do sytosti.....
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- ondoko
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:...
tiez mi napadol na um nas Ivanko pri citani buschleho prispevku treba aj ocenit nazov videa
inak ja som si to cital cez net v mobile a cuduj sa svetu, tam je to cierne na bielom
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.