matiho blog
Re: matiho blog.
tiez mam odohratych par tisic hands a je to slusny nitfest.
@ matiapag: ak ti nejde hud tak musis spustat HM ako spravca a aj FTP ako spravca a malo by ti to ist
@ matiapag: ak ti nejde hud tak musis spustat HM ako spravca a aj FTP ako spravca a malo by ti to ist
-
M4r3kk1 - Príspevky: 129
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/11 krát
M4r3kk1 napísal:
Thx, teraz nemam cas, ale vyskusam to urcite. Len ma zaraza ze mi to ide na regular stoloch a na rush nie, ale mam pocit, ze tam ten HEM stale nejde dokonale odkedy vymenili sposob zapisovania HH ci co sa to stalo tesne pred tym, ako som tam zacal (a kvoli comu som nevedel spojazdnit HEM kym som neupdate-ol na najnovsiu verziu)
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
no ono to ani pred tym bez toho neslo. Neviem preco sa to tak musi robit, ale sa mi zda, ze aj na ZOOMe to tak funguje. Nastastie pri CG to opravili a turnaje neviem ako su natom. Snad uz aj tie idu, kedze sa MTOPS blizi a par eventov si treba zahrat
-
Ako mati zahodil KK pred flopom
Rozhodol som sa podelit sa s vami o tento zazitok Velmi casto sa mi to nestava, toboz nie na micro limitoch a uz vobec nezahadzujem KK pf s takym presvedcenim, ako to bolo tentokrat Tu je inkriminovany hand
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($4.91)
Hero ($8.23)
UTG ($8.24)
UTG+1 ($1.67)
CO ($5.33)
BTN ($1.56)
Dealt to Hero K K
UTG calls $0.05, UTG+1 calls $0.05, fold, fold, fold, Hero raises to $0.28, UTG raises to $0.90, UTG+1 raises to $1.52, fold, UTG calls $0.62
Je to rush NL5 a ako sme to tu rozoberali, ryby su tam dost nitty, preto vzdy spozorniem, ked ma tam niekto 3betuje z inych pozicii, ako BvBUT alebo BvB. Toto je este specifickejsia situacia, ked ma (potencialna) ryba limp/raisuje. Tak som zbystril pozornost a co nevidim? Dalsia ryba za nou limp/4betuje Akoze ok, je to short a moze to robit aj s hlupostami, ale srsly ma 2 unknowni limp/raisli sucasne? Obaja hrali iba 1 stol (kedze som este nevedel v tom case fintu na zapnutie HEM ako spravca, tak som nemal ziadne staty a to bol jediny udaj, ktory nasvedcoval tomu, ze zrejme nebudu velmi kompetentni + teda fat, ze limpovali) a ja som naozaj tych konov zahodil s pomerne cistym svedomim. Az do teraz, kym som si tu ruku nenasiel v history, som ani nevedel ako dopadla (nerozmyslal som nad tym, ako HEM vyhodnocuje tie ruky, ze teda asi ked mi ich uklada tak sa viem dozvediet, ako ta hra dopadla, aj ked ja som zatial mozno aj 3x quick foldol...). V kazdom pripade, neberte toto ako chvalenkarstvo, viem, ze aj mnohi z vas zahadzuju KK pf, ale asi nie velmi casto na NL5 proti rybam
Tolko odomna, teraz hor' sa na dobrodruznu cestu (aka idem do Prahy vlakom.. mozno cestou prestupim na lod ;D )
Rozhodol som sa podelit sa s vami o tento zazitok Velmi casto sa mi to nestava, toboz nie na micro limitoch a uz vobec nezahadzujem KK pf s takym presvedcenim, ako to bolo tentokrat Tu je inkriminovany hand
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($4.91)
Hero ($8.23)
UTG ($8.24)
UTG+1 ($1.67)
CO ($5.33)
BTN ($1.56)
Dealt to Hero K K
UTG calls $0.05, UTG+1 calls $0.05, fold, fold, fold, Hero raises to $0.28, UTG raises to $0.90, UTG+1 raises to $1.52, fold, UTG calls $0.62
Spoiler:
Je to rush NL5 a ako sme to tu rozoberali, ryby su tam dost nitty, preto vzdy spozorniem, ked ma tam niekto 3betuje z inych pozicii, ako BvBUT alebo BvB. Toto je este specifickejsia situacia, ked ma (potencialna) ryba limp/raisuje. Tak som zbystril pozornost a co nevidim? Dalsia ryba za nou limp/4betuje Akoze ok, je to short a moze to robit aj s hlupostami, ale srsly ma 2 unknowni limp/raisli sucasne? Obaja hrali iba 1 stol (kedze som este nevedel v tom case fintu na zapnutie HEM ako spravca, tak som nemal ziadne staty a to bol jediny udaj, ktory nasvedcoval tomu, ze zrejme nebudu velmi kompetentni + teda fat, ze limpovali) a ja som naozaj tych konov zahodil s pomerne cistym svedomim. Az do teraz, kym som si tu ruku nenasiel v history, som ani nevedel ako dopadla (nerozmyslal som nad tym, ako HEM vyhodnocuje tie ruky, ze teda asi ked mi ich uklada tak sa viem dozvediet, ako ta hra dopadla, aj ked ja som zatial mozno aj 3x quick foldol...). V kazdom pripade, neberte toto ako chvalenkarstvo, viem, ze aj mnohi z vas zahadzuju KK pf, ale asi nie velmi casto na NL5 proti rybam
Tolko odomna, teraz hor' sa na dobrodruznu cestu (aka idem do Prahy vlakom.. mozno cestou prestupim na lod ;D )
-
Chalani nejdu mi tie staty na rush pokri ani ked to pustam ako spravca Neviete, kde inde by mohla byt chyba?
-
skus este tu pozriet http://faq.holdemmanager.com/questions/ ... %22+Tables
-
pozri hem forum/zaloz thread.,vzdy su ochotni
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
thx guys, nepomohlo to co mali vo FAQ, skusim sa na to pozriet neskor
-
HUD na rush pokri ti pojde ked downgradnes verziu HEMu na nejaku nizsiu, na konkretne ktoru si uz nepamatam ale mne to tak islo a nasiel som to na HEM forach behom par minut a behom par minut to aj rozfachal.
Na studium odporucam vseborec.cz, najdes tam nejake vycuci a cheaty a za noc to budes crushovat minimalne na 60%!
Na studium odporucam vseborec.cz, najdes tam nejake vycuci a cheaty a za noc to budes crushovat minimalne na 60%!
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.