Viktor už síce nie je zahaleným takým rúškom tajomstva, ako počas jeho Isildur1 dní, ale aj napriek tomu, že je teraz tvárou Full Tilt Pokru, ostáva nepolapiteľný pre pokrové médiá. Trvá iba na pár rozhovoroch, ktoré sú vykonávané prostredníctvom emailu, údajne preto, že nemá dôveru vo svoju angličtinu, čo mu umožňuje skvele vyhýbať sa a ignorovať všetky nepríjemné otázky médií.
Viktor by bol radšej sám a venoval sa iba hraniu pokru, ale jeho odstup budí ešte väčší záujem pokrových médií a vyvoláva rôzne špekulácie. 22-ročný mladík zo Švédska miluje hudbu, futbal a párty s priateľmi. Zaujímavé je, že si nepraje, aby jeho rodičia vedeli, aké obrovské swingy zažíva každodenne na virtuálnych stoloch. Ďalej sme sa dozvedeli, že zle prečítal svoju ruku v najväčšom pote histórie online pokru s Patrik Antoniusom a obľubuje Mickey Mouse tričká. Zvyšok ostáva naďalej záhadou. V nasledujúcich riadkoch si môžete prečítať rozhovor, ktorý Viktor nedávno poskytol pre zahraničné médiá.
Ľudia vždy vášnivo sledovali tvoju online hru, ale len veľmi málo vedia o tvojom súkromnom živote. Aké si bol dieťa, keď si vyrastal? Bol si dobrý študent?
„Z väčšej časti som bol ako každé iné dieťa. V škole mi to išlo v pohode, ale bol som oveľa viac zažratý do športu ako do učenia.“
Aké boli tvoje...
Celý článok => Viktor „Isildur1“ Blom: „Niekedy mám pocit, ako keby som hral videohru“