Poker tracker 4
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Poker tracker 4
Mili poker portalisti potreboval by som pomôcť s PT4 nemôžem editovať svôj HUD profil normalne ho vyberiem a potvrdim ale nefunguje to prosim o radu. dakujem. s pozdravom lew
- 222lew222
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 41 krát/1 krát
Re: Poker tracker 4
editovať HUD profil? myslíš tým pridať staty ako 3bet, 4bet a podobne? to ti nejde?
skús trochu detailnejšie popísať problém, možno by som vedel poradiť
skús trochu detailnejšie popísať problém, možno by som vedel poradiť
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
nie to už všetko mam ja som si spravil vlastny profil so svojimi statmi a nechce mi ho nastaviť aby sa mi zobrazoval pri stole vždy sa mi zobrazuje ten pôvodny ktory tam bol ked som stiahol PT4
proste vždy mi zobrazuje tie stati ktore som mal pôvodne ked som nainstaloval PT4
proste vždy mi zobrazuje tie stati ktore som mal pôvodne ked som nainstaloval PT4
- 222lew222
okej, choď v PT4 do HUD -> Edit HUD Options
nastav si okno podľa obrázka, čo máš nižšie a v kroku 4 si nájdi ten svoj HUD a už len ADD a potvrď
ak hráš cash, tak si vyber ten $ nie T samozrejme
nastav si okno podľa obrázka, čo máš nižšie a v kroku 4 si nájdi ten svoj HUD a už len ADD a potvrď
ak hráš cash, tak si vyber ten $ nie T samozrejme
Naposledy upravil 1886er dňa 13 Jún 2013 21:55, celkovo upravené 1 krát.
-
Dakujem ale to presne som spravil a ajtak to nefunguje na tom obrazku vyznačene červenom čislo 4 no tam nastavim svoj profil dam add a ked dam apply a ok potom sa vratim a zase je to nastavene tak ako bolo na začiatku nemôže to byť tym že mam iba free PT4?
- 222lew222
podľa mňa to tým byť môže. oni robia dosť veľa obmedzení v týchto free verziách. ja mám full a nemal som s tým nikdy problém
skušal si editovať ten pôvodný hud? keby si si namiesto neho nastavil vlastný, mal by ti ísť
skušal si editovať ten pôvodný hud? keby si si namiesto neho nastavil vlastný, mal by ti ísť
-
no asi to bude jedina možnosť. dakujem veľmi pekne. Inak počuj nedaš mi na sebe FCB alebo e-mail kontakt ked maš PT4 keby som ešte niekedy potreboval pomôcť
- 222lew222
nz.
myslím, že keď budeš mať 5 príspevkov, budeš môcť posielať súkromné správy, tak ma môžeš cez ne kontaktovať keby niečo
myslím, že keď budeš mať 5 príspevkov, budeš môcť posielať súkromné správy, tak ma môžeš cez ne kontaktovať keby niečo
-
Dakujem som na portali začiatočik
- 222lew222
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.