Monte Carlo Final Day: Víťazom sa stal Milan `Guido` Laporčák

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Monte Carlo Final Day: Víťazom sa stal Milan `Guido` Laporčák

Odoslaťod admin 16 Jún 2013 15:55

Diskusia k článku: Monte Carlo Final Day: Víťazom sa stal Milan `Guido` Laporčák

Dnes vám prinášame live report z finálového dňa turnaja s garanciou €5,000. Do finále sa prebojovalo z úvodných kvalifikačných dní 10 hráčov, ktorí sa dnes pobijú o prvé miesto. Chipleaderom sa stal Igor "Sasi" Rejdovjan, ktorý čaká na svoj triumf už dlhšie a tesne za ním sa umiestnil ďalší dobrý domáci hráč Milan "Guido" Laporčák. Hráči majú k dispozícii 45 minútové blindy. Pre víťaza je pripravených €1,520. Finálový deň začal o 17:00 hodine. Hráčom prajeme veľa štastia!

22:11 Víťazom sa stal Milan "Guido" Laporčák
Po fantastickom a vyrovnanom výkone sa aj tento hráč dočkal víťazstva na väčšom turnaji v Monte Carle. V záverečnej ruke sa dostal do all-inu s %As% %Qs%, čím úplne dominoval nad súperovou kombináciou. Board rozhodol v prospech Guida a za svoj výkon si odnáša so sebou rovných €1,000!

Víťaz júnového turnaja Milan "Guido" Laporčák - €1,000

22:10 Runner upom sa stal "Kremo" - €740

21:29 Igor "Sasi" Rejdovjan out na treťom mieste
Sasi dorovnal big blind a Kremo (BB) ho raisol na 30,000. Sasi dorovnal.

Flop %6h% %Jc% %9h% a Sasi z prvej poslal all-in. Kremo ho insta doplatil s kráľmi a Sasi ukázal %Js% %8c%. Turn a river no help.

Rejdovjan %8c% %Js%
Kremo %Ks% %Kd%
Board %6h% %Jc% %9h% %Tc% %3c%

...

Celý článok => Monte Carlo Final Day: Víťazom sa stal Milan `Guido` Laporčák
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Monte Carlo Final Day: Víťazom sa stal Milan `Guido` Laporčá

Odoslaťod Mito 17 Jún 2013 11:32

Gratulujem Milanovi, ale report o deale ( bez chipcountov) a final hand Milan mal AQ a absolutne dominoval ( co mal ten druhy Q s ciernym petrom? Jasne rozdelenie blindov v reporte je plus..ale si myslim ze na report je strasne malo konkretnych ruk z finalu...
Mito

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Xaress 17 Jún 2013 12:25

V pohode .. Kremo ho dorovnal s J2o 4fun lebo sa mu uz nechcelo hrat a nebolo to absolutne podstatne.. Milan to chcel vyhrat nielen kvoli bodom ale isto aj pre pocit a zasluzil si to imo.. ale nakolko dohravali len o body tak sa hralo oveľa viacej uvoľnene .. a k tým rukám aj by som viacej písal ale vravím že flop na FT bol len sporadicky a pred prasknutim bubbliny ani nevravím .. hrali zodpovedne :) ako nabudúce môžem napísať častejšie raise, fold, fold, fold len samozrejme sa môže stáť ze prepasnem normálnu akciu ale to sú tie rizika povolania :D ale beriem co si napisal posnazim sa vylepsit nabuduce na KE weekende

EDIT: Ešte k tým chipcountu dohodli sa od oka (viac menej) a pisat len tak vymyslene cisla resp. od pocitu nebudem nakolko uz ma tu ludia nato upozornili aby som nepisal nepresnosti + otravovat hracov ked sa hra o 1,5k€ tiez neni vhodne ked sa koncentruju ..
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod Mito 17 Jún 2013 12:54

Ja si myslim ze to bol aj tak naj report z tvojej strany, ale tie chipcounty su pre citatela dolezite, a led uz boli dohodnuti uz by neboli proti keby ze im to zratate, a pri tom deale si kazdy urcite zratal svoj stack, takze nepresne by to nebolo..a
Mito

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Xaress 17 Jún 2013 13:03

Vďaka .. next time to bude tam .. ved robim to pre citatelov, nie pre seba ;)

@ pre ostatných nejake pripomienky, čo chyba, čo by som mohol zlepsit a realne napady kludne piste sem alebo mne osobne do správ :)
Xaress

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 41 krát/19 krát

Odoslaťod stanley100 17 Jún 2013 17:26

Fajn rozdelenie blindov,este mozno pridat tam avg. Inak fajn citanie,vsetko podstatne tam je a som rad,ze pomerne aj kopec fotiek s menami,cize clovek spozna trosku hracov. Len tak dalej,mas u mna pivo,ked si pridem zahrat do Ke..ale male,ved budes v praci.
stanley100

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 17 krát/14 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!