kde je chyba

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re:

Odoslaťod 222lew222 30 Jún 2013 21:53

matiapag napísal:Okej Nehras dobre. A cim viac stolov hras tym horsie. V závislosti od toho ako pohodlne ti je na limite mozes stoly pridavat, ale neodporucil by som ti hrat viac ako 6 stolov momentalne, idealne 4. Viem, ze sa ti to zda mozno malo, ale ked prides na to, co vsetko si neuvedomujes pri tych rukach co by si si mal, tak sa ti to bude zdať aj vela mozno :) k handam sa vyjadrim rano ak ma niekto nepredbehne, z mobilu sa mi to nechce uz :) len jedna poznamka - SIZING!!

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

Ešte či je to presne to slovičko sizing ? :D :D :D :fish: :fish: vravim že začinam :D
222lew222

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 41 krát/1 krát

Re: kde je chyba

Odoslaťod matiapag 01 Júl 2013 08:47

Sizing znamena, kolko betujes/raisujes v zavislosti od potu/predoslych betov/raisov. Ty obv betujes a raisujes velmi malo. V prvej ruke min3bet a potom minraise na turne obv cele zle. 3bet = ked niekto pred flopom navysi (raisne) a ty re-raisnes = 3betujes (postnutie big blindu sa berie ako prvy bet, jeho raisnutie sa berie ako "2bet" [ale nikdy sa to tak nehovori] a ty tento 2bet vlastne 3betujes). Takmer nikdy by si nemal raisovat/betovat minimum, davaz superom brutalne odds na call s marginalnymi rukami, a teda nerobia chyby, ktore ty chces, aby spravili. Standardne pre-flop (pf) by si mal 3betovat na 3x povodny raise ked si v pozicii (in position[ip]) a 4x ked si mimo pozicie (out of position [OOP]).

K rukam sa vyjadrim az vtedy, ked k nim ty pridas myslienkove pochody, o ktore ta ziadal Chlpo :)

btw, teraz som si uvedomil, ze kedze nevies co je to sizing a aky ma byt, tak to je odpoved na nadpis tohto vlakna - TAM JE CHYBA! :) a ofc vsade inde, kde mas nedostatky, pricom ti garantujem, ze su aj vsade inde :)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
222lew222
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod 222lew222 01 Júl 2013 11:12

matiapag napísal:Sizing znamena, kolko betujes/raisujes v zavislosti od potu/predoslych betov/raisov. Ty obv betujes a raisujes velmi malo. V prvej ruke min3bet a potom minraise na turne obv cele zle. 3bet = ked niekto pred flopom navysi (raisne) a ty re-raisnes = 3betujes (postnutie big blindu sa berie ako prvy bet, jeho raisnutie sa berie ako "2bet" [ale nikdy sa to tak nehovori] a ty tento 2bet vlastne 3betujes). Takmer nikdy by si nemal raisovat/betovat minimum, davaz superom brutalne odds na call s marginalnymi rukami, a teda nerobia chyby, ktore ty chces, aby spravili. Standardne pre-flop (pf) by si mal 3betovat na 3x povodny raise ked si v pozicii (in position[ip]) a 4x ked si mimo pozicie (out of position [OOP]).

K rukam sa vyjadrim az vtedy, ked k nim ty pridas myslienkove pochody, o ktore ta ziadal Chlpo :)

btw, teraz som si uvedomil, ze kedze nevies co je to sizing a aky ma byt, tak to je odpoved na nadpis tohto vlakna - TAM JE CHYBA! :) a ofc vsade inde, kde mas nedostatky, pricom ti garantujem, ze su aj vsade inde :)

TAK TU PRVRU RUKU SOM PRETO SLOW play-oval lebo som si myslel že mam nuts ale asi to tak nebolo myslel som že super ma 2 pary po pirpade trojicu mal som si asi davať väčši pozor na draw ale vtedy mi vťdy skladali ked som mal AA KK QQ tak teraz som to chcel uhrať do konca nech už konečne niečo poriadne vyhram a nevyšlo :D
222lew222

Odoslaťod Chlpo1989 01 Júl 2013 13:38

222lew222 napísal:ale vtedy mi vťdy skladali ked som mal AA KK QQ tak teraz som to chcel uhrať do konca nech už konečne niečo poriadne vyhram a nevyšlo

To je dalsia chyba. Ty musis danu ruku vzdy hrat tak, ako je optimalne proti superovi. Aby si proste vytiahol z danej ruky najviac value bez ohladu na to, ci si predtym nieco vyhral alebo prehral.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
222lew222
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod 222lew222 01 Júl 2013 13:42

Chlpo1989 napísal:
222lew222 napísal:ale vtedy mi vťdy skladali ked som mal AA KK QQ tak teraz som to chcel uhrať do konca nech už konečne niečo poriadne vyhram a nevyšlo

To je dalsia chyba. Ty musis danu ruku vzdy hrat tak, ako je optimalne proti superovi. Aby si proste vytiahol z danej ruky najviac value bez ohladu na to, ci si predtym nieco vyhral alebo prehral.[/quot

No musim sa to naučiť len neviem ešte tak dobre hrať chcel by som sa ešte opytať čo vaqm pomaha sa sustreediť pri pokri a hrať fakt dobre robiť spravne rozhodntia atd. ?
222lew222

Odoslaťod Chlpo1989 01 Júl 2013 13:44

Naposledy pisany prispevok nemusis citovat, staci len pisat dalej ;)
Myslim, ze bubaky su najlepsia motivacia pri hre :) K tomu sustredeniu je to tazke...povypinat filmy, facebook, hudbu a sustredit sa na superov, premyslat nie len v tych rukach, v ktorych si...je to individualne :)

222lew222
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod 222lew222 01 Júl 2013 13:49

a ako sa vyrovnavaš s prehrou? na koľko stoloch mam hrať? a možem hrať na limitoch 0,2/0,5 ako dlho mam hrať na takom limite? mam plno otazok ale ne buzdem asi tu všetko pisať :D už teraz sa citim dosť trapne :fish:
222lew222

Odoslaťod Chlpo1989 01 Júl 2013 13:59

V pohode, kazdy zacinal :)
Prehra patri k vyhram...je normalne prehravat ruky, lebo bez toho by to neslo. Treba si uvedomit, ze poker je hra s percentami. AA vs. 72o je 88%:12% co znamena, ze zo 100 ruk tych 12 prehras ci chces alebo nechces :)Treba si to cele len v hlave uvedomit a bude to lepsie.
Na limite mozes hrat tak dlho ako chces, neviem co si myslel tou otazkou...skus to specifikovat.
Skus preluskat TOTO, mozno tam nieco zaujimave najdes :)

222lew222
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod 222lew222 01 Júl 2013 14:10

Dakujem . Tak ako mam dlho hrať kedy zistim že je čas isť vyšie? Mam hrať len cash game ? Koľko stolov mam zo začiatku hrať ? Kedy pridavať viac stolov ?
222lew222

Odoslaťod Akynos 01 Júl 2013 14:17

hraj tolko stolov aby si sa necitil pod tlakom a stihal sledovat akciu na vsetkych naraz .... musis si najst nejaku svoju komfortnu zonu kedy sa citis najlepsie takze ja by som poradil zacat s mensim poctom stolov dajme tomu 4 a postupne pridavat a urcite to nemiesaj ze naraz budes mat zapnute aj cg stoly aj sng lebo v tom budes mat zbytocne chaos vyber si jeden format a hraj len ten (casom ked sa do toho dostanes tak ti nebude robit problemy si pri cg stoloch zapnut aj nejake to MTT) a samozrejme cas ist vyssie je vtedy ked stabilne porazas aktualny limit

Za tento príspevok od Akynos poďakovali :
222lew222
Akynos

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!