Tento rok overall ziadna slava, aj ked zaver bol dobry. Dokopy som cca 6 mesiacov nehral online vobec takze mam odohratych len nejakych 410 hodin za 2013, co je dost velka bieda a bolo to hlavne kvoli tomu, ze som do juna v podstate vobec nehral. Buduci rok uz dufam dam ovela serioznejsie volume. Som rad, ze som aspon stihol dat Supernovu a usadit na zoome, ktory mi vyhovuje ovela viac ako normal stoly + zoom 100ka a hlavne 200ka dost dobre rakuje, takze tych 100k VPPs nebol az taky problem ani s mojim volume

Na live hrach som runoval dost zle vacsinu roku, ale v novembri som potriafal nejakych 8k v Rozvadove tak mi to trochu zlepsilo naladu aj ked 9. miesto na GCOP moc nepotesilo obv

Graf zo zoom 100ky nevyzera nijak uzasne, dost ho pokazil 45BI downswing v oktobri, ktory nebol uplne najprijemnejsi v mesiaci kedy som sa snazil nahrat co najvacsie volume

Na 200ke sa evidentne rozhodli, ze ma nechaju nejaky cas vyhravat predtym nez mi zoberu vsetky peniaze, takze to zatial vyzera takto:

Buduci rok planujem 300k VPPs, ak sa mi podari udrzat na NL200, ak nie tak to bude asi problem. Tiez chcem co najviac studovat/pracovat na svojej hre a nejako rozumne to vybalancovat s volume pretoze je strasne vela veci, ktore potrebujem zlepsit, ale zase si nemozem dovolit hravat 40 hodin mesacne ak chcem aj nieco zarobit. Plus by sa celkom hodilo dokoncit skolu, ktoru som uz mal davno quitnut, ale semester pred koncom by mi to uz bolo dost blbe. Budem si musiet nejako rozumnejsie zorganizovat cas aby som nemusel byt na konci kazdeho mesiaca pravidelne nasraty, ze som zase nic nestihol

Vsetkym, ktori si to zasluzia

do noveho roku, pre tych ostatnych ultimate doomswitch