kde je chyba
Re: kde je chyba
Dakujem len dufam že ma neodradi zase neaka zla session ako minmule z celeho tyždňa som vyhral jeden deň ale to asi ani veľmi nemôžem vyrovnavať variaciu ked som hral len 4hod na deň?
- 222lew222
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 41 krát/1 krát
z toho co citam by som povedal ze hrat 1 maximalne 2 stoly a rozmyslat
podstatne pre teba bude teraz sa ucit a nie hrat 10 hodin denne 10 stolov - to si nechaj na potom ked budes vediet ako hrat a budes vyhravat
teraz sa v prvom rade potrebujes stat vyhravajucim hracom a nie odohrat vela ruk
podstatne pre teba bude teraz sa ucit a nie hrat 10 hodin denne 10 stolov - to si nechaj na potom ked budes vediet ako hrat a budes vyhravat
teraz sa v prvom rade potrebujes stat vyhravajucim hracom a nie odohrat vela ruk
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Konečne yegon myslel som že sa už ani nevyjadriš tak ja som pozeral tvoje videa a čo sa tyka cash game niektore aj 2krat som pozeral a ten čo si hral na 2 stoloch tak som pozeral 3krat a snažil som sa aj tak hrať ako to bolo v tvojich videach ale asi som to fakt zle dal uvidime čo bude teraz nebudem hrať až o mesiac a idem zase tvoje videa pozerať asi som na dačo podstatne zabudol
- 222lew222
Ešte otazka ako mam betovať ked mam dobre karty preflop 3xBB ked flopnem koľko mam vsadiť a potom na turne ?
- 222lew222
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
No super
- 222lew222
Už mi asi nikto neodpovie na predchadzajuce otazky že ?
- 222lew222
ale to sa neda povedat kolko mas vsadzat nato nie je ziadna sablona ktorej sa musis striktne drzat .... vsetko prisposobuj hracom na stole ... samozrejme ze budeme inak betovat , raisovat ked mame na stole fish co nam happy calluje takmer vsetko a ked mame v hre nita alebo regulara ... ale skusim ti poradit aspon tak ze proti lepsim hracom sa snaz betovat/raisovat stale rovnako lebo sa velmi lahko moze stat ze si vsimnu kolko betujes ked si silny a ked si slaby (dajme tomu vzdy 3betuj 3 nasobok alebo raisuj 2/3 potu alebo vzdy daj rovnaky cbet proste aby ta nemohli tak lahko precitat)
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Dik
- 222lew222
No uplne zakladny sizingy si mozes lahko vygooglit, ale tak skusim to aj ja zhrnut z mojho uNL pohladu -
PF - 4x BB z kazdej pozicie + 1BB za kazdeho limpera + 1BB ked si OOP, ked 3betujes tak 3x povodny raise ked si IP, 4x povodny raise ked si OOP (odchylky mozne ak super otvara nestandardne - velmi vela alebo velmi malo. napriklad ak mi ryba otvori na 2xBB a ja som IP s AK, tak ne3betujem na 6BB len za to, ze je to 3x jeho raise, ale kludne 3betnem na 9-10BB, lebo tolko chcem dostat do potu viac penazi)
FLOP - ak cbetujes proti fishke for value, tak kludne 3/4 - pot s tym pravidlom, ze cim viac je flop drawy, tak tym viac chces betnut (priklad - flop TJ9ss a ty drzis KK, kludne potsize bet aj trosku viac, naopak mas AA a flop K83r staci aj polka potu, alebo 2/3.
TURN a RIVER - v podstate podobne ako pot s tym, ze ak sa chces stackovat tak nastavuj sizingy tak, aby si mal co najskor co najlacnejsi shove (najlacnejsi v zmysle ze aby super mal dorovnat co najmenej v zavlislosti na velkosti potu).
Odchylky od tychto pravidiel su uplne bezne, napriklad na BB otvaram takmer vzdy menej ako 4BB, na NL5/NL10 to mam standardne 3BB. Tiez ak mas super ruku a stol plny fishiek tak sa nemusis bat otvorit viac a zasa ak si na buttone a len stealujes proti regom tak kludne aj menej. Ako bolo povedane, proti regom sa snaz otvarat nejak standardne rovnako, aby si to nevsimli, proti rybam mozes samozrejme hocijako a najma postflop ak si s rybou HU tak ti musi byt jasne, ze mozes hrat face up a betovat vela ked mas a menej ked nemas
Snad som to zhrnul ako-tak, v kazdom pripade toto su zaklady ktore si naozaj musis rychlo osvojit pred tym, ako chces hrat 10 stolov a podobne veci
PF - 4x BB z kazdej pozicie + 1BB za kazdeho limpera + 1BB ked si OOP, ked 3betujes tak 3x povodny raise ked si IP, 4x povodny raise ked si OOP (odchylky mozne ak super otvara nestandardne - velmi vela alebo velmi malo. napriklad ak mi ryba otvori na 2xBB a ja som IP s AK, tak ne3betujem na 6BB len za to, ze je to 3x jeho raise, ale kludne 3betnem na 9-10BB, lebo tolko chcem dostat do potu viac penazi)
FLOP - ak cbetujes proti fishke for value, tak kludne 3/4 - pot s tym pravidlom, ze cim viac je flop drawy, tak tym viac chces betnut (priklad - flop TJ9ss a ty drzis KK, kludne potsize bet aj trosku viac, naopak mas AA a flop K83r staci aj polka potu, alebo 2/3.
TURN a RIVER - v podstate podobne ako pot s tym, ze ak sa chces stackovat tak nastavuj sizingy tak, aby si mal co najskor co najlacnejsi shove (najlacnejsi v zmysle ze aby super mal dorovnat co najmenej v zavlislosti na velkosti potu).
Odchylky od tychto pravidiel su uplne bezne, napriklad na BB otvaram takmer vzdy menej ako 4BB, na NL5/NL10 to mam standardne 3BB. Tiez ak mas super ruku a stol plny fishiek tak sa nemusis bat otvorit viac a zasa ak si na buttone a len stealujes proti regom tak kludne aj menej. Ako bolo povedane, proti regom sa snaz otvarat nejak standardne rovnako, aby si to nevsimli, proti rybam mozes samozrejme hocijako a najma postflop ak si s rybou HU tak ti musi byt jasne, ze mozes hrat face up a betovat vela ked mas a menej ked nemas
Snad som to zhrnul ako-tak, v kazdom pripade toto su zaklady ktore si naozaj musis rychlo osvojit pred tym, ako chces hrat 10 stolov a podobne veci
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.