Zdravím,
Mám otázku ohľadom toho, kedy ten 100/300/500€ bonus aktivuje. Na U***et som sa registroval už pred pár mesiacmi, už si ani nepamätám, aký bonus som si vlastne zvolil, ale nehrával som tam, peniaze som sa rozhodol vložiť tam až zeraz. Dôležité je, že bonus je potrebné čistiť v priebehu 60 dní od jeho aktivácie. Pozeral som sa na "my page" v lobby klienta a neobjavil som tam ani zmienku o aktívnom bonuse, ale teraz neviem, či to môže byť ten problém, ktorý ste popisovali v článku (teda, že sa niekomu bonus nemusí pripísať), alebo som to obdobie jednoducho prepásol. Nechcem písať na podporu, kým v tom nebudem mať jasno.
Takže moja otázka je vlastne dosť prosta: Aktivuje sa bonus hneď po registrácií, alebo až po vložení peňazí? Poprípade si ho musím aktivovať nejak manuálne? Nefunguje to na základe nejakého kódu ako v iných herniach, takže budem veľmi rád ak mi poradíte.
Vďaka za ochotu.
Aktivácia bonusu v U***et
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Aktivácia bonusu v U***et
Skopírované zo stránky U***et v časti podmienok bonusov k prvému vkladu:
Keďže píšeš, že si sa registroval dávno a vložil si až teraz, bonus už máš určite dávno prepadnutý, lebo ako môžeš čítať vyššie, na U***et ho dávajú po prvom logine do herne, nie pri prvom vklade.
Ak si však dlho nevkladal, častokrát sa s nimi dá na supporte dohodnúť, že ti bonus aktivujú, keď vložíš. Ale treba sa snažiť dohodnúť pred vkladom. Ak si už vložil, neviem ako pochodíš, ale skúsiť si ho vypýtať môžeš. Prinajhoršom ti ho nedajú a nebudeš ho mať ako ho nemáš teraz. A možno bude mať pani na supporte dobrý deň a dá ti ho aj spätne, aj keď to už šanca samozrejme dosť výrazne klesá.
Inak na U***et sa bonus z troch možných vyberá ešte počas registrácie, čo si ale samozrejme už nemôžeš pamätať, ak si sa registroval dávno...
Přehled stavu bonusu máte na stránce "My Page" v pokerové herně. Po registraci máte 10 dnů na aktivaci bonusu, tím, že se přihlásíte do pokerové herny. Následně potom máte 60 dnů pro nasbírání bodů potřebných pro výplatu celého bonusu. Hodně štěstí u stolu!
Keďže píšeš, že si sa registroval dávno a vložil si až teraz, bonus už máš určite dávno prepadnutý, lebo ako môžeš čítať vyššie, na U***et ho dávajú po prvom logine do herne, nie pri prvom vklade.
Ak si však dlho nevkladal, častokrát sa s nimi dá na supporte dohodnúť, že ti bonus aktivujú, keď vložíš. Ale treba sa snažiť dohodnúť pred vkladom. Ak si už vložil, neviem ako pochodíš, ale skúsiť si ho vypýtať môžeš. Prinajhoršom ti ho nedajú a nebudeš ho mať ako ho nemáš teraz. A možno bude mať pani na supporte dobrý deň a dá ti ho aj spätne, aj keď to už šanca samozrejme dosť výrazne klesá.
Inak na U***et sa bonus z troch možných vyberá ešte počas registrácie, čo si ale samozrejme už nemôžeš pamätať, ak si sa registroval dávno...
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- Miyako
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: Aktivácia bonusu v U***et
Oukej, dík za odpoveď, ja im teda skúsim napísať, máš pravdu, že nemám čo stratiť.
- Miyako
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.