$500K Freeroll Festival
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: $500K Freeroll Festival
Cize proste ked som uz dostal 5k tiket,tak by som uz mal mat logicky aj tiket na nedelu ze? A ten nedelny tiket dostanem az do buducotyzdnovej nedele?Pretoze do tohtotyzdnov som nedostal...
- kajzak27
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Ak si dotal vstupenku na 5k, mal by si ma5 vstupenku aj na nedeľu. Tá sa na konkrétnu nedeľu dáva za hru v 7 dní pred touto nedeľou (nedeľa-sobota). Neviem, kedy ich pripisujú, najlepšie sa opýtať priamo FTP supportu. Ale ak si hral tento týždeň, vstupenku by si mal mať na najbližšiu nedeľu.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
prosim vas mozte mi napisat mail pre fulltlt cesky alebo slovensky support? Pretoze cez lobby ma to vzdy hodi max do FAQ's a to je mi nanic ked mi chybaju tikety...dikes
- kajzak27
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Je to zvláštne, že ten mail nieje spomenutý priamo ako kontaktný mail, ale pri iných problémoch je spomenuté, že máš kontaktovať support@fulltiltpoker.com, takže predpokladám, že treba napísať normálne na tento mail. Mali by ti vedieť odpovedať, aj keď im napíšeš po SK/CZ, ale ťažko povedať, či ti stihne prísť odpoveď ešte do začiatku turnajov...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.