ramzey napísal:Zaujima ma ako by ste to hrali vy a aj ake range im pridate, pls spoiler az po namysle!!!
ja by som išiel check pre, fold flop. podľa mňa dosť často minimálne jeden z villainov môj TPTK crushuje. P1 má strašne vysoký rozdiel medzi vpip a pfr, kľudne tam môže overbetovať monster. a nechem sa stacknúť v takomto divnom spote na t20, keď mám ešte celý stack.
som práve teraz na menšom 40bi downswingu. pár stoviek hier to nejako netočí. ale aspoň mám nejakú výzvu sa z toho znova vysekať čo ma trochu trápi je run na 7$. tam mám posledných 2000 turnajov 0% roi. ani si nepamätám, kedy som mal naposledy +$ session a trochu si prestávam veriť. celkom sa mi darí na 15$. odkedy poriadne table selectujem, mám tam na 600 sng 10% roi. hry sú väčšinu času dosť škaredé. na druhej strane, nie všetci regovia sú tuff, je tam dosť tight weak regov. mám jedinú možnosť, buď sa naučím hrať proti regom, alebo môžem zabudnúť na nejaký move up limitmi. a ja určite nechcem byť stopnutý na 7$ sng. takže sa ide makať, aby som mohol ownovať duše gl me
tie $15 sa daju hrat iba s tableselekciou, akoze ked si mam vybrat medzi $15 kde mam na stole 5regov a 3nitky a potom na $7 4fishky, 2 nitky a 2regov tak volba je jasna
jj tým sa zatiaľ riadim aj ja. myslím si ale, že to beznádejné neni. sú tam regovia, čo vôbec neselectujú a robia tam aj viac ako 1$/sng. to sú ale poriadni skilleri ja som ochotný to risknúť. aj za cenu nejakého väčšieho downswingu
potom rus v HU točil A4o do mojich 88 o 13k stack a na turne hitol boat chvílu som rozmýšlal, či to nakoniec fakt nie je rigged, ale potom som behom 10 minút vyhral 6 turnajov, tak som sa utvrdil že určite nie inak prečo je toto jediný sng thread na pp, ktorý je ako tak updatovaný
1886er napísal:už aj ja začínam byť lenivý, ale snažím sa to tu občas updatnuť aspoň kôli fanúšikom
neklam. nemáš tu žiadnych fanúšikov!!
16 hodín odohratých tento mesiac. zistil som, že keď nepozerám po sessions na svoje výsledky, tak mám väčšiu chuť do hry a viac ma ten poker baví. skúsim teda nesledovať cashier, pt4 grafy, atď aspoň týždeň. budem sa snažiť čím najdlhšie. idem do toho s tým rizikom, že ak odohrám na sedmičkách 500 turnajov s -60% ROI a nevšimnem si to včas, tak bustnem. bring it on
potom rus v HU točil A4o do mojich 88 o 13k stack a na turne hitol boat chvílu som rozmýšlal, či to nakoniec fakt nie je rigged, ale potom som behom 10 minút vyhral 6 turnajov, tak som sa utvrdil že určite nie inak prečo je toto jediný sng thread na pp, ktorý je ako tak updatovaný