vklad na moneybookers
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
vklad na moneybookers
Jak dlouho trva nez se mi penize prevedou na moneybookers z visa elektron cards?
- balak55
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
moneybookers
mam jeden vazny problem s moneybookers - hladam cloveka, ktory mi ho pomoze vyriesit, hladam niekoho, kto sa do toho fakt vyzna, a uz s moneybookers robit vklady i vybery - ak ma niekto tak 5-10 min. cas, tak nech sa ozve na icq 489785079 - dik chalani, ak sa nekdo ozve
- BJK
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to lose
Převody pomoci platebních karet ( placení na internetu ) jsem před 3 lety konzultoval s pracovníkem nějaké i-sázkovky a tehdy jsem byl upozorněn, že obyčejnou kartou, kterou má většina z nás na výběry z bankomatů a placení u obchodníků přes čtečku, to nelze. Tehdy nešlo. V té době bylo možné dobíjet konta i-sázkovek a platit na netu jen tzv. embosovanou kartou, jak píše keso26. Nemyslím si, že se situace změnila. ;-)
- Giro
to all
neni debetna karta na SK to iste ako debit vo svete? som myslel ze to je to same.
pred troma rokmi bola situacia uplne ina ako je teraz, lebo aj tie najsitnejsie karty maju CV2 kod, a pokial to mas v banke povolene tak sa tym da platit aj cez net - toto bolo minule leto uz aktualizovane.
Ak mate ine skusenosti, a ste si 100 pro isty tak potom asi mate pravdu, lebo ja kartu nepouzivam, ja pouzivam moneybookers, a chystam sa na click2pay
pred troma rokmi bola situacia uplne ina ako je teraz, lebo aj tie najsitnejsie karty maju CV2 kod, a pokial to mas v banke povolene tak sa tym da platit aj cez net - toto bolo minule leto uz aktualizovane.
Ak mate ine skusenosti, a ste si 100 pro isty tak potom asi mate pravdu, lebo ja kartu nepouzivam, ja pouzivam moneybookers, a chystam sa na click2pay
- Lose
to all
neni debetna karta na SK to iste ako debit vo svete? som myslel ze to je to same.
- Lose
to all
Lose mas pravdu ked ta karta ma cvt2 code a je to v banke povolene (myslim na medzinarodne prevody ) tak to fici bez problemov.Ja napriklad pouzivam aj Visa elektron od SLSP a aj Visu od OTP a zatial bez problemov.
- Tomda888
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.