Veková hranica (mám 17)
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Veková hranica (mám 17)
Nazdar páni chcel by som sa vás spýtať či niekto vie ako je to s tou vekovou hranicou kedže poker je od 18. Ja som sa regol už teraz...no ako to bude s výberom ? Rozmýšľal som o tom, či napríklad ked si dáke € nahrám teraz a budem ich chciet vybrať ale až v 18. Bude s tým dáky problém ? Ďakujem za všetky rady
Naposledy upravil ReznikTc dňa 14 Júl 2013 12:49, celkovo upravené 1 krát.
- ReznikTc
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Veková hranice (mám 17)
Rezniku regni tam Mamu alebo Tatka alebo starsieho surodenca ak mas... A hraj cez nich... Aj ked to je tiez zakazane ale budes mat aspon menej problemov ked si budes chciet vybrat peniaze
- krys94
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
Ako si spravil depozit, ked nemas 18?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
krys94 napísal:Rezniku regni tam Mamu alebo Tatka alebo starsieho surodenca ak mas... A hraj cez nich... Aj ked to je tiez zakazane ale budes mat aspon menej problemov ked si budes chciet vybrat peniaze
snaz sa ale potom nevyhrat package na EPT lebo mama tam toho asi moc neuhra
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Veková hranica (mám 17)
takto, mňa to už napadlo regnúť tam mamu lenže nechcem mať veľa účtov. Nedá sa náhodou ten prvý účet vymazať ?
- ReznikTc
V podstate ty nebudes mat vela uctov, jeden bude na mamu a jeden na teba, ale aj tak by som v prvom rade poriesil ten tvoj stary ucet a to tak, ze napises na support@P****Stars.com email, v ktorom sa ospravedlnis ze si si zalozil ucet v rozpore s tym ake maju podmienky (vek) a ze teda ci mozu tento ucet vymazat, lebo ze nechces robit problemy... (alebo nieco v tom zmysle). Mozes im kludne pisat aj po slovensky, oni tomu porozumeju.
Nasledne ked ti poslu ze konto je zmazane/zablokovane (neviem presne co s tym robia), tak s tym ze mama o tom bude vediet jej zalozis ucet (to aby o tom vedela je vhodne z moralneho hladiska a aj preto aby si potom mohol narabat s peniazmi, cize vkladat a vyberat si peniaze z herne, kedze to bude musiet ist cez jej ucet/kreditku/moneybookers)
Nasledne ked ti poslu ze konto je zmazane/zablokovane (neviem presne co s tym robia), tak s tym ze mama o tom bude vediet jej zalozis ucet (to aby o tom vedela je vhodne z moralneho hladiska a aj preto aby si potom mohol narabat s peniazmi, cize vkladat a vyberat si peniaze z herne, kedze to bude musiet ist cez jej ucet/kreditku/moneybookers)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:V podstate ty nebudes mat vela uctov, jeden bude na mamu a jeden na teba, ale aj tak by som v prvom rade poriesil ten tvoj stary ucet a to tak, ze napises na support@P****Stars.com email, v ktorom sa ospravedlnis ze si si zalozil ucet v rozpore s tym ake maju podmienky (vek) a ze teda ci mozu tento ucet vymazat, lebo ze nechces robit problemy... (alebo nieco v tom zmysle). Mozes im kludne pisat aj po slovensky, oni tomu porozumeju.
Ďakujem No tak to je jasné že jej dám vedieť, niesom predsa *****. Len ešte jedna vec...teda ked budem mať tých 18 tak čo potom s tým "maminím" účtom ?
- ReznikTc
ReznikTc napísal:Ďakujem No tak to je jasné že jej dám vedieť, niesom predsa *****. Len ešte jedna vec...teda ked budem mať tých 18 tak čo potom s tým "maminím" účtom ?
Cashoutnes, ucet si bud nechas alebo ho zrusis, znova si vytvoris vlastny na svoje meno a cerpas vyhody s tym spojene
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.