Z pozície nezaintersovaného pozorovateľa musím súhlasiť, že Xaressove reporty sú skutočne lepšie Ale zas by som ani slečnu/pani Luciu nehanil, nemusí mať každý dar slova a schopnosť sprostredkovať všetko podľa chutí všetkých ľudí. A všetko sa dá naučiť. Písať tieto reporty, to nie je med lízať (hovorím z vlastnej skúsenosti).
Na druhú stranu, pokiaľ sa v nejakom reporte skutočne vyskytujú nemiestne poznámky, tak to je hrubo neprofesionálne a toto by si mal ten, kto ju platí, rozhodne ustrážiť, aby sa to nestávalo. Tu nejde len o report, autora atď., ale kazí to renomé celého webu, lebo sa zdá, že takéto veci sú normálne, čo by normálne byť nemali.
Za seba len toľko Nech mám na čitateľnosť (v zmysle kvality) reportov akýkoľvek názor, vždy budem veriť, že to môže byť lepšie. Len sa musí chcieť.
Live report: Slovak Poker cup final day o €12,000
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Live report: Slovak Poker cup final day o €12,000
A ked budes mat cas tak sa zamysli, preco je pokerportal uz dlhe roky v takom upadku.
A lutujem Xeressa, ze za svoje reporty dostava rovnake peniaze (alebo podobne) ako Lucka, lebo ten chalan je 100 levelov pred nou.
nemyslim si ze si citatelia nejak extremne vsimaju rozdiel medzi reportami od roznych ludi, ak tak len taki, co si chcu za kazdu cenu rypnut
rozdiely su skor v aktualnosti reportov a podielu reklam v clankoch...bohuzial nie v prospech PP za posl.roky
kedysi som si ako vzdy otvoril PP aby som sa nieco nove dozvedel, no uz som si zvykol ako prve otvarat ine stranky, kedze tu najdem informacie neskor, ako keby ste niekedy velmi dlho spali
nie je to rypanie, iba fakt, ale napokon nic mi do toho neni
A lutujem Xeressa, ze za svoje reporty dostava rovnake peniaze (alebo podobne) ako Lucka, lebo ten chalan je 100 levelov pred nou.
nemyslim si ze si citatelia nejak extremne vsimaju rozdiel medzi reportami od roznych ludi, ak tak len taki, co si chcu za kazdu cenu rypnut
rozdiely su skor v aktualnosti reportov a podielu reklam v clankoch...bohuzial nie v prospech PP za posl.roky
kedysi som si ako vzdy otvoril PP aby som sa nieco nove dozvedel, no uz som si zvykol ako prve otvarat ine stranky, kedze tu najdem informacie neskor, ako keby ste niekedy velmi dlho spali
nie je to rypanie, iba fakt, ale napokon nic mi do toho neni
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Cercer mas plnu pravdu Ale zabo-mysie vojny su tu najlepsie!
- Jojo111
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
tak to, ze ze par "hracov" si tu pride vyburit svoju frustraciu, overit svoju "empatiu" alebo nemaju co na robote, si uz hadam skoro vsetci vsimli
- Za tento príspevok od cercerBTSSK poďakovali :
- sklucis
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.