Lenkin blog
Lenkin blog
ahojte
Volam sa Lenka, mam 23 rokov.
K pokru som sa dostala asi pred 2 mesiacmi. Jeden mesiac som stravila hranim nieakych turnajov kde sa dali vyhrat nieake drobne. Nic som nevyhrala
Od zaciatku tohto mesiaca som precitala dost vela clankov a rozne strategie o hre.
Rozhodla som sa ze budem hrat CG 6-max.
Planujem vlozit 100 eur, a budem hrat na jednej online herni nl5. Snad to neprehram hnet prvy den
Zatial planujem este studovat.
Volam sa Lenka, mam 23 rokov.
K pokru som sa dostala asi pred 2 mesiacmi. Jeden mesiac som stravila hranim nieakych turnajov kde sa dali vyhrat nieake drobne. Nic som nevyhrala
Od zaciatku tohto mesiaca som precitala dost vela clankov a rozne strategie o hre.
Rozhodla som sa ze budem hrat CG 6-max.
Planujem vlozit 100 eur, a budem hrat na jednej online herni nl5. Snad to neprehram hnet prvy den
Zatial planujem este studovat.
- Leninka1990
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Lenkin blog
Vela stastia
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Ahoj Lenka, držím palce!
Ktorú herňu si si vybrala? Založenie blogu je určite správny krok. Keď budeš mať na ceste smerom hore nejaké problémy, určite sa nájde niekto, kto si niečím podobným prešiel a bude ochotný ti poradiť Hlavne treba mať trpezlivosť a chuť učiť sa a počúvať názory ďalších hráčov, ktorí si svoje skúsenosti zaplatili, možno si ich potom nebudeš musieť tak "draho kupovať tiež"
Ktorú herňu si si vybrala? Založenie blogu je určite správny krok. Keď budeš mať na ceste smerom hore nejaké problémy, určite sa nájde niekto, kto si niečím podobným prešiel a bude ochotný ti poradiť Hlavne treba mať trpezlivosť a chuť učiť sa a počúvať názory ďalších hráčov, ktorí si svoje skúsenosti zaplatili, možno si ich potom nebudeš musieť tak "draho kupovať tiež"
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Dakujem Vam,
Vybrala som si Doxxbet hernu, mozno si vlozim aj tohto tyzdna tych 100 eur.
Trosku mam aj obavy, ved len necele 2 mesiace sa venujem pokru, freeroly a studium.
Vybrala som si Doxxbet hernu, mozno si vlozim aj tohto tyzdna tych 100 eur.
Trosku mam aj obavy, ved len necele 2 mesiace sa venujem pokru, freeroly a studium.
- Leninka1990
Vela stastia, hlavne vela discipliny a dobrych rozhodnuti
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Hlavné je nerúbať hneď vysoko, keď máš na hru 100e, NL5 si si zvolila správne Keď nebudeš tiltovať a snažiť sa dobiehať straty na vyšších blindoch, tak by ti tých 100e malo vydržať dosť dlho. A ak ti bude šťastena priať a budeš sa snažiť zlepšovať, možno sa ti ich podarí aj rozmnožiť
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Radeji bych se na NL2, pro zacatecnika nebude 20 BI zrovna ideal. Kazdopadne
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Ahoj Lenka, aky je tvoj ciel v pokri? co je tvojou motivaciou aby si hrala?
- wookie
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 33 krát/3 krát
wookie napísal:co je tvojou motivaciou aby si hrala?
[ ] stavka s frajerom ?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Na Doxxbete je minimalna hra NL5, NL2 tam bohuzial nieje.
Pre info zatial len studujem. Zostavila som si aj tabulku startovnych kombinacii, ktoru som si sama vytvorila.
A motivacia nastala ked som vkrocila do pokrovej herne v Ke.
Chcela by som sa dostat a hrat na NL100, to by mi uplne stacilo.
Pre info zatial len studujem. Zostavila som si aj tabulku startovnych kombinacii, ktoru som si sama vytvorila.
A motivacia nastala ked som vkrocila do pokrovej herne v Ke.
Chcela by som sa dostat a hrat na NL100, to by mi uplne stacilo.
- Leninka1990
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.