Zdravim
Chcel som sa opytat ci by bol zaujem o kupu historie .
Zoznam podporovanych herni Pacifik , Bodog,Everest, Party Poker, On-game network, I-poker,Full-tilt (ten zatial este nieje k dispozicii).
Cena na mesiac (kazdy den automatciky sa zasiela link na email s historiou) je 6-7 eur. Dakujem za kazdu reakciu.
Hand History
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: Hand History
- Everest je už dlhšiu dobu súčasťou siete iPoker
- Bodog momentálne nejde kvôli technickej údržbe, takže to neviem teraz skontrolovať, ale pokiaľ viem, tak sú tam anonymné stoly, takže neviem ako by bolo možné hand history z tejto herne nejako aj využiť Ale možno sa mýlim?
- Bodog momentálne nejde kvôli technickej údržbe, takže to neviem teraz skontrolovať, ale pokiaľ viem, tak sú tam anonymné stoly, takže neviem ako by bolo možné hand history z tejto herne nejako aj využiť Ale možno sa mýlim?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
o anonymnych stoloch viem, a to byt problem byt nemal kedze uzivatelove id sa vytiahnut da , co sa tyka everstu dnes som to az zaregistroval ze je sucastou i-poker, ja to cele este len rozbieham preto sa najprvy pytam ci bude oto zaujem, aby som to cele nestartoval nadarmo
- x_funess16_x
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pridana moznost poker stars
- x_funess16_x
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.