matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho cryin' room

Odoslaťod chulanbetra 13 Júl 2013 21:46

No patri to do diskusie o tom preco by si s tou rukou mohol dat 4-bet pf. Ty sa divas stale len na UTG raise hraca 45/12, ale nevies ake staty ma na UTG a nezabudni, ze mas premium hand. Nie kazdy UTG raise je AA alebo KK ;)
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod matiapag 15 Júl 2013 22:37

No tak maly update co sa somnou deje :) Pokrovo nic moc, stale sa pohybujem tento mesiac na NL10 okolo nuly, ale clearujem bonus a zijem si stastny zivot rb-pro :D Mozno buduci mesiac PS opustim, zatial to nie je iste, ale chystam sa na to, ked doclearujem bonus :) Zatial ale stale ostavam v tom skaredom mori a som zvedavy, ako to pojde dalej, lebo uz-uz ked som mal pocit, ze to pojde hore, tak prisiel jeden skaredy den a celomesacny profit odisiel :( Dnesna session celkom solid, minimalny plus, ale lepsie ako -1/5 BR :D Po session som si chcel trosku oddychnut, tak som sa kukol, ako vyzeraju kvaldy na micro millions, ktore zacinaju o par dni a z ktorych som chcel hrat par eventov. Hralo sa velmi vela SnGciek za FPP, kde bola podla mna dobra value, trafil som ticket do eventu 1 (nejaky donkament za 11c+R, maximalne som usetril, lebo to bolo za 2FPP :D), eventu 3 (3,30-6max 50k GTD, na ktory sa dost tesim) a eventu 8 (4,40 25k gtd 2xchance). Dnes sa mi uz nechce ale urcite si este nejake kvaldy do dalsich eventov zahram, uz davnejsie som si poznacil asi 10 eventov, ktore som chcel hrat a cez tieto FPPcka mozem aj cosi usetrit na buyinoch aspon :)

Uvidime no, v kazdom pripade myslienka byt prazdninovy online pro mi zatial nevychadza, uvidime, co bude dalej :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 16 Júl 2013 12:51

Dal som si dnes dalsiu SnG session, kde som hral iba staelity na micro millions a velmi prezieravo som si dopredu pripravil zapisnik, do ktoreho si znacim vsetky trafene kvaldy :D Obv som bol az velmi prezieravy pretoze z 10 odohranych SnG som netrafil ani jeden ticket, nevytocil som asi 12 flipov/70:30 a 2x som trafil PF AI AKvsKK/AA, takze WP, asi zacnem hravat SnG, je to strasna sranda :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod WolfiKxx 16 Júl 2013 19:22

matiapag napísal:D micro millions

dobre ze pises snad si najdem niejaky a pinknem si aj ja daco :gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2013 12:07

WolfiKxx napísal:
matiapag napísal:D micro millions

dobre ze pises snad si najdem niejaky a pinknem si aj ja daco :gl:

Podla mna to stoji za to, aspon teda podla urovne hracov na tych kvaldach, ktorych sa denne odohraju desiatky az stovky na kazdy z tych turnajov si myslim, ze turnaje s BI do 5$ budu velmi podobne freerollu :) Na druhej strane prvykrat som tie kvaldy hral v nedelu v noci a bola to cista rybacina, vcera okolo obeda to bolo o dost horsie + som sa hral nejake 6maxy za nejakych 280FPP do 10+1 turnaja tusim, kde 2 brali ticket a treti bral 280FPP a obv som v obidvoch nic netrafil, tam uz to nebolo moc fishy :) Ale vseobecne je to hrozne easy a dufam, ze take budu aj micro millions a ze sa nieco podari trafit :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod WolfiKxx 17 Júl 2013 15:56

hmm pozeral som ten rozpis ja si chcem zahrat od BI 11$ mam 22 tournamentovych $ tak paci sa mi 6max super knockout to je EV46
a klasika 6max EV11 ... a potom by som chcel hrat main event skusim niekde nahrat 22$ dollariky alebo cez kvaldu nejaku priamo moc nechcem davat som lakomec :D
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2013 16:18

WolfiKxx napísal: a potom by som chcel hrat main event skusim niekde nahrat 22$ dollariky alebo cez kvaldu nejaku priamo moc nechcem davat som lakomec :D

Same here :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 17 Júl 2013 19:44

Na CR sa objavilo free video od cerstveho clena november nine :) Je to sice highstakes 6max, ale aj tak si myslim, ze je tam vela value a vela dobrych myslienok aplikovatelnych pre kazdeho jedneho hraca :) Enjoy :)

http://www.cardrunners.com/poker-videos ... ax-raptor/

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
WolfiKxx
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 18 Júl 2013 16:05

Vymenim tourney $ na starsoch za normalne peniaze, kto ma zaujem piste do sprav, ide imo o minimum (cez 30$) ale rad by som sa toho zbavil :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 19 Júl 2013 02:32

Mal som 3,30$ ticket na hociktory micro millions turnaj s takymto buyinom tak som si pinkol dnes jeden 25k GTD, imo nepochopim asi nikdy ja MTT hracov :D Hral som to 3 hodiny ako magor, pohyboval som sa na urovni 3x AVG, mal som dlho cez 150BB stack a za dve ruky (JJ<44 a JJ<77) som vyletel :D God bless CG!

GN :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!