Lenkin blog
Re: Lenkin blog
Kde studujes? Tiez studujem v Ke a mam 23 ale v Monte Carle ti nič nedarujem
- clasic5
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/1 krát
clasic5 napísal:Kde studujes? Tiez studujem v Ke a mam 23 ale v Monte Carle ti nič nedarujem
Studujem v Ke. A do Monte Carla zatial neplanujem chodievat. A inac ten jeden smajlik nebol vobec pekny.
- Za tento príspevok od Leninka1990 poďakovali :
- haman
- Leninka1990
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
staci len hrat,hrat a hrat ,,apropo a ide to aj bez vkladu ,,GL
- 6vamp6
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 52 krát/1 krát
Hrat sa da vsade ale momentálne P****Stars je daleko pred ostatnymi hernami.
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Ahojte, v sobotu som si spravila vklad 100€.
Sobota, nedela a pondelok hrania. Na ucte momentalne 124 eur.
Rada by som sem vlozila aj nieaku handu, no neviem ako. Ked hram v sieti enet, a to mi handy neuklada.
Niektore pokrove klienty si handy ukladaju na hardisk ako som sa docitala.
Ako si s tym poradit?
Sobota, nedela a pondelok hrania. Na ucte momentalne 124 eur.
Rada by som sem vlozila aj nieaku handu, no neviem ako. Ked hram v sieti enet, a to mi handy neuklada.
Niektore pokrove klienty si handy ukladaju na hardisk ako som sa docitala.
Ako si s tym poradit?
- Leninka1990
No ahojte. Takze mam novinku, podarilo sa mi bustnut.
Nasla som si nieake tabulky startovnych kombinacii na 6-max cg.
Je tam to co mam otvarat, raisovat pf...ked predomnou vsetci foldli a ja zacinam vsak?
Lenze mam s tym problem, napriklad ked som na mp a niekto raisol z utg. Co vtedy?
Taketo situacie neviem riesit, niekto raise, dalsi 3bet, a ja ? neviem co robit.
Nasla som si nieake tabulky startovnych kombinacii na 6-max cg.
Je tam to co mam otvarat, raisovat pf...ked predomnou vsetci foldli a ja zacinam vsak?
Lenze mam s tym problem, napriklad ked som na mp a niekto raisol z utg. Co vtedy?
Taketo situacie neviem riesit, niekto raise, dalsi 3bet, a ja ? neviem co robit.
- Leninka1990
Co sa tabuliek tyka, su len ilustracne, clovek by si podla nich mal osvojit profitabilnu opening range.
Ked je UTG open a my sme slaby a aj tabulka radi aby sme reisli, tak foldneme, lebo nas s reisom uz niekto predbehol
Vsetky situacie zalezia len od sily kariet a kvalit superov a kvalit nasich samozrejme.
Ked je UTG open a my sme slaby a aj tabulka radi aby sme reisli, tak foldneme, lebo nas s reisom uz niekto predbehol
Vsetky situacie zalezia len od sily kariet a kvalit superov a kvalit nasich samozrejme.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Ešte by som som ramzeyho doplnil, že je menšia chyba radšej zahodiť, keď nevieš pred flopom, čo robiť ako sa dostať do situácie, keď už máš v pote peniaze a nevieš čo robiť. Lebo keď si nie si istá, budeš tam len nedobrovoľne pumpovať stále viac peňazí a nakoniec kopec peňazí prehráš.
Obvykle ak v situácii nevieš, čo robiť a ešte v pote nemáš peniaze, tak je lepšie zahodiť a hrať takéto situácie až keď si si istejšia. Na začiatku je lepšie hrať menej naširoko a rozširovať sa postupne s tým, ako rastie v rôznych situáciách tvoje sebavesomie.
Obvykle ak v situácii nevieš, čo robiť a ešte v pote nemáš peniaze, tak je lepšie zahodiť a hrať takéto situácie až keď si si istejšia. Na začiatku je lepšie hrať menej naširoko a rozširovať sa postupne s tým, ako rastie v rôznych situáciách tvoje sebavesomie.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
v sulade s pravidlami diskusneho fora by si si do blogu mala vlozit svoju fotku
v kazdom pripade v napredovani
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:v sulade s pravidlami diskusneho fora by si si do blogu mala vlozit svoju fotku
Hahaha Keso, nevidel som ta tu 117 rokov, ale akonahle sa ukazala dama, hned si ozil, vidno, ze si zdravy jedinec
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.