matiho blog
Re: matiho cryin' room
pochopis ked nejaky vyhras
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Mne sa podarilo teraz v priebehu 2 tyzdnov vyhrat 2 MTT, jeden bola PP liga na Doxxe a dalsi bol 1$ freezout na FTP (mal som stastie ). V podstate v oboch to bolo 50$ za 1$ a casovo to bolo cca 3-4h. Za 3-4h odohram 1k ruk na NL5 a zdaleka nemam taky winrate aby som zarobil 50$.
A MTT su lepsi nez ja co si pinknem obcas turnaj, takze asi maju lepsie ITM % atd. aj rakebacky su vyssie nie?
A MTT su lepsi nez ja co si pinknem obcas turnaj, takze asi maju lepsie ITM % atd. aj rakebacky su vyssie nie?
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
z 2 MTT nemozes robit statistiku. ved aj pises ze si mal luck. kludne mozes nasledne 2 mesiace vypadavat pred itm alebo za mincash.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Vsak ani nerobim, ja hram cash. Iba som chcel ukazat, ze ked to hrac trafi tak tam ma vyssi zisk oproti buy in co mu potom vykompenzuje tie turnaje kde mal bad luck. Ja by som mohol teraz hrat 99x turnaje za 1$ a nic nevyhrat a bol by som v pluse 1$. A ak si najde niekto turnaje kde ma vybornu sancu na ITM, tak to nemusi byt tak frustrujuce ako popisoval mati
- chulanbetra
Ako jasne, ze to nie je az take frustrujuce, hlavne ked hram mainly CG a popri tom si sem-tam nieco pinknem s tym, ze od toho nemam ziadne ocakavania, toboz od toho nie je zavisly moj BR Vzdy, ked hram takyto donkament s tisicami ludi tak si hovorim, ze vo vela pripadoch je aj na finalovych stoloch plno re*ardov, ktori to zarucene hraju horsie nez ja, tak preco by sa to nemohlo vydarit aj mne niekedy Mal som len na mysli tento jeden konkretny turnaj, kde som fakticky za tie 3 hodiny uz aj nabral nejake ocakavania a vsetky velmi rychlo splasli
Na druhej strane som fakt par MTTciek za poslednych par dni odohral a nemozem sa stazovat, hral som PS CZ/SK ligu, bolo tam cez 80 ludi, na final table som siel takmer ako CL (3 sme mali stacky rovnake +/- 2k (35-37l)) a skoncil som nakoniec 6 za mincash, ale to tam boli vsetko pomerne mincashe Tiez som trafil jednu MTT kvaldu na nejaky micromillions turnaj za FPP, kde bolo 100 ludi a 10 ludi bralo ticket + asi dalsich 6 ci 7 ticketov som mal z SnG. Imo nie su to vysledky, ktorymi by som sa chcel chvalit, ale nie su to ani zbytocne zabite 3 hodiny zas
Toto mi je uplne jasne a neraz sa vidim vo final headsupe Je ale stal fajn, ze sa tym mozem dobre odreagovat popri odpalovani BR na CG + je tam sanca, ze nieco naozaj trafim
Na druhej strane som fakt par MTTciek za poslednych par dni odohral a nemozem sa stazovat, hral som PS CZ/SK ligu, bolo tam cez 80 ludi, na final table som siel takmer ako CL (3 sme mali stacky rovnake +/- 2k (35-37l)) a skoncil som nakoniec 6 za mincash, ale to tam boli vsetko pomerne mincashe Tiez som trafil jednu MTT kvaldu na nejaky micromillions turnaj za FPP, kde bolo 100 ludi a 10 ludi bralo ticket + asi dalsich 6 ci 7 ticketov som mal z SnG. Imo nie su to vysledky, ktorymi by som sa chcel chvalit, ale nie su to ani zbytocne zabite 3 hodiny zas
yegon napísal:pochopis ked nejaky vyhras
Toto mi je uplne jasne a neraz sa vidim vo final headsupe Je ale stal fajn, ze sa tym mozem dobre odreagovat popri odpalovani BR na CG + je tam sanca, ze nieco naozaj trafim
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Hej to potesi ked si raz za cas pinknes turnaj a trafis, dviha to moralku
- chulanbetra
Ked to nejde online, tak to ide live napriek tomu, ze som x-krat trafil top superovej range a nevytocil som velku ruku v last 5 ludoch si musim povedat, ze som hral ako hlupa ryba iba posla mojho pocitu a aj tak som vyhral 60e na 5e unl rebuy, 4. miesto z 30 ludi, prizepool 600e,prve miesto 195, co by uz bola suma, ktora by naozaj zavazila v mojom zivote a citim sa teraz ako rozmaznane decko, co si nsvazi peniaze + som mal ozaj dost stastia, ze som sa dostal do penazi. Zahral som si dobre, nazbieral som si vela nepriateľov ale mozno aj kamarátov, nikto mi neukradol vyhru ked som vysiel z klubu, takze urcite +EV vecer
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
-
Gratulujem, neboj nepriatelov si vyrobis az ked urobis co ja a zacnes trapovat s AA a pod. kraviny vtedy to zacina byt zabava (letia zetony vzduchom:-)
- chulanbetra
Este som chcel spomenut hlasku vecera, a to, ze "mam agresivnw zlozvyky z online hrania", na co dotycnemu stamgastovi dal cely stol za pravdu a clovek, ktory sa pisil niekopkotisicovymi vyhrami (!) ma tiez zacal poucovat, ze aj on hral agresivne ale ze je to velmi zle tak hrat
-
omfg v tychto malych mudrych herniach plnych neinternetovych mysi musis hrat hlavne cash!
idealne po nejakom freezout turnaji:D
idealne po nejakom freezout turnaji:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.