matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho cryin' room

Odoslaťod tucniak 24 Júl 2013 23:35

furt tu davas o mekaci a brigade a lenivosti a motivacii
daj si mesiac v tom mekaci za 2.5e v cistom na hodku v lepsom pripade a hned dostanes chut hrat to ti garantujem :yegon2:

Spoiler:
a nezapomen na okurku!!!!
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 25 Júl 2013 00:34

Na jednej strane to motivacia je (vlani som za 2,50€ robil v sklade s potravinami, kde boli 2°C a bezne sa robilo 50-60 hodin tyzdenne...). Na druhej keby som mal byt fakt zavisli iba od pokru, tak sa citim asi trosku pod tlakom, aspon kym by som si nenasetril nejaku rezervu aby som vedel, ze nemusim mat kazdy mesiac plusovy.

Momentalne mi taka brigada nehrozi, vyzera to s pokrom velmi fajn (so far) a dufam, ze co najdlhsie to tak a ostane :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 28 Júl 2013 00:26

Tak dnes mam za sebou naozaj velmi velmi produktivny den, citil som sa ako totalny poker pro (az na tie winnings obv :D). Odohral som 6 hodin cisteho casu 6tablenia, recently som odisiel zo starsov prec na inu sajtu (rozhodol som sa, ze bude lepsie zbytocne nerozsirovat kde, tak sa ma na to ani nepytajte pls :) ) a obv si uzivam ovela viac soft pole plne zlych hracov, dnes vecer to vyvrcholilo session, kde som mal staty 23/12 kvoli fakt neskutocnym magorom, s ktorymi som chcel vidiet vela flopov :) Velmi sa mi to nevyplacalo, bol som card dead a este som aj zle runoval. Ak by som mal takyto den na starsoch, tak verim, ze by som skoncil tak -3/4BI, ale kedze tu je zivot lahsi, tak som v pluse skoro 2 :D

Okrem teda 5 dlhych sessions som si pozrel 3 hodinove videa, znovu som zacal studovat a bavi ma to, obv treba nejako tie dva roky dohnat a ziskat spat strateny edge :) Tak som sa rozhodol (resp. mi aj bolo poradene :Rose: ) a predplatil som si DC account na mesiac, tak teraz sa snazim obv stahovat vsetko co sa da :) Je tam toho mrte, co je pre mna nove a co urcite zasa posunie dajako moju hru tak verim, ze sa to prejavi aj na vysledkoch :)
Prílohy
pokerday.jpg
pokerday.jpg (97.25 ) Zobrazená 2668 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 29 Júl 2013 11:26

Hello, chcel som si sem len poznamenat so far najlepsi den moneywise (vcera, 28.7.2013).

Doteraz som mal najleps den este spred 2 rokov (6BI na NL20). Vcera som to trosku prekonal :)

Odohral som 2,5k na NL10 s vysledkom +62$, k tomu som dostal cast bonusu (10$) no a vecer som hram ME Micro Millions (obv napriek trafenym kvaldam som ziaden iny event nehral a aj do vcerajsieho som trafil 350FPP kvaldu :) Zo zaciatku sa mi nedarilo, nesustredil som sa na to, hral som aj CG a bol som dost unaveny. Po asi 3 hodinach hry som mal okolo 12k stack (zacinalo sa s 10k, blindy 10/20 10minutove :O ) a 3bet pushol som JJ a vytocil som konov a od toho momentu som sa zacal sustredit :D Pozatvaral som CG stoly a so statmi 32/25, steal 85 som dominoval weaktight stol, stealoval som prakticky z kazdej pozicie a ustal vsetky flipy (okrem jedneho skaredeho river suckutu) , pohyboval som sa na slusnom stacku (120k pri avg 40k), no blindy zacali dost stupat a avg stack klesol z povodnych 500BB iba na nejakych 20BB, ked som vypadol tak to bolo iba nejakych 15BB ale takato strukturka mi strasne sedela, kedze zo zaciatku som mal dost priestoru na postflop hru a neskor ked bola vacsina hracov short tak ja som mal pekny stack :) Variacia mi to ale ocividne vratila, mal som krasny image, stale som hral na tom istom stole, iba par ludi sa menilo a mne sa podarilo trosku odchipovat na neuspesnych stealoch, ktore mi akosi prestali tolerovat :D Pri blindoch 3k/6k som padol zo 180k na nejakych 120k, na BB som nasiel AQo, short z BTN pushol nejakych 60k a ja som veselo dorovnaval, chlapik ukazal 63o a obv trafil par :ROFL:. Zrazu som bol short ja a vela som s tym stackom uz vymysliet nevedel, restealoval som s 87s AI ofc, povodny raiser snapcall s esami a aby som nahodou nedufal v zazrak, tak rovno na superdry flope trafil set :D Vypadol som okolo 4000 miesta za 59$, co s CG results a bonusmi dava dokopy cez 130$ :)

Tiez som si vcera pozrel jedno video a spravil kompletnu analyzu vsetkych odohratych sessions na novej sajte (spolu s poznamkovanim), takze opat raz pekny pokrovy den, tentokrat aj s vysledkami :)

Btw runujem sice fajn, ale stale som 5BI pod EV za necelych 8k ruk + za dva dni som dvakrat prehral FHvsquads, dnes 2x som mal second nut flush vs nut flush + raz KKvAA pf, takze nemyslim, ze by to nemohlo byt lepsie :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod chulanbetra 29 Júl 2013 13:06

Preco si dorovnal s AQo za polku stacku? Tam si musel cakat flip alebo cca 40% pre supera. To sa mi zda vela na dorovnanie az polovice stacku nie? (V cashke by to asi bola obv. +EV hra).
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod matiapag 29 Júl 2013 13:17

Pretoze blindy boli 3k/6K (alebo tusim 3,5k/7k ak taky level existuje) + k tomu bolo ante tusim 800 alebo 850, on openshovol BUT, uz pred tym bolo v pote cez 15k a on bol dost agro :) Obv je tu moja ruka nuts, cakam, ze ho dominujem (takto zahra kazde slabsie eso ako moje, mohol mat hocijaky broadway, pricom vsetky Qx dominujem). Je irelevantne, ze je to polka stacku si myslim, ked on je short a s aggro statmi openpushuje button, on tam ma tak siroku range, ze moje AQ je tu obv nuts.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod chulanbetra 29 Júl 2013 13:50

To je vsetko pekne ale nuts nie je nieco co ma 3:2? Ano ak by mal Ax alebo Qx dominujes a Kx a Jx? tam si zase 3:2.
A hras turnaj a davas do toho 1/2 stacku. Keby si radsej ty open shovol 4x tak mas jeho stack s vysokou FE.

To dorovnanie vzhladom na equity je fajn ale v turnaji za polku stacku mi to nepride ok. Ja som nevidel, ze by v turnajoch dobri hraci dorovnavali aj ked vedia ze su lepsi, ak je to len 3:2 pokial ich to stoji taku velku cast stacku. Nechcu totiz svoj turnajovy zivot postavit na takych percentach.

Ale ok kazdy ma asi iny nazor na toto :)
chulanbetra

Odoslaťod haman 29 Júl 2013 14:06

AQo vs btn 10BB push je snap.
a nedavas turnajovy zivot na to, lebo mas 20BB, 10BB ti ostane, keby nieco, ale vela vela krat si tam lepsi.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod chulanbetra 29 Júl 2013 14:10

No samozrejme, ze bude lepsi. Mne slo o to ci je to dostatocne vela s AQo aby dorovnal za polku stacku. Cize je.
chulanbetra

Odoslaťod matiapag 29 Júl 2013 14:30

Turnajovy zivot? Bolo nas tam v tej dobe skoro 5000 hracov, co mam hrat ak nie AQ, ked mam 20BB? Imo turnaje hrame za to, aby sme ich vyhrali a nie aby sme nesli do flipov/situacii 3:2, lebo nas to moze stat turnajovy zivot.. Keby to tam vytocim tak mam stack skoro 200k, co by v tej dobe stacilo na TOP100.

Imo ti "dobri turnajovi hraci" asi nebudu az taki dobri, ked vedia, ze su 3:2 a nepojdu do toho. Ine by to bolo, keby som neviem aky big stack a pushne mi tam niekto, kto ma ma pokryteho. Vtedy ok, foldnem to tam s tym, ze mam super hratelny stack a zvysok stola si mozem ownit, ale mal som 20BB pre pana jana, toto je pre mna idealna situacia ked viem, aku weak range ma BTN ked pushuje..
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!