NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($10.05)
BB ($6)
UTG ($10.80) history iba 4 ruky, ktore intenzivne naznacuju, ze je fish + aj tento limp..
UTG+1 ($10.13) taggish reg
CO ($8.63)
Hero ($15.31)
Dealt to Hero K K
UTG calls $0.10, UTG+1 raises to $0.45, CO calls $0.45, Hero raises to $1.60, fold, fold, UTG raises to $4.10, fold, fold, Hero ?
No tak toto sa mi dnes prihodilo, je to NL10 ofc a naskyta sa tu otazka, ci AK existuje nejaky spot na fold KK PF (ak neberieme nejake scifi aka 3/0 po 1k rukach nas 4betuje..), ci zrovna toto nie je ten spot Rozhodol som sa to PF neslowplayovat, lebo som to nechcel hrat 4way bez iniciativy, aj ked mi hra do kariet (mind the slovny zvrat!) pozicia, ale predsa je ten pot uz dost velky a tymto 3betom (a pripadnym callom) mozem lahko vytvorit pot dostatocne velky na to, aby som sa mohol stackovat uz na turne. Tu ale prichadza silny 4bet od limpera a ja fakt rozmyslam, ci vobec existuje nejaka silnejsia line, ktoru by mohol vziat Nemyslim, ze je velky rozdiel v EV medzi foldom/callom, ked nemame ziadne info o villainovi. Keby aspon trosku mozem usudit, ci takto moze hrat AK/QQ, pripadne nieco ine, tak by to bolo ovela jednoduchsie, takto naozaj neviem.. Mozno viac ako nazory na samotnu ruku by ma zaujimalo, ci si myslite ze to ma vobec zmysel riesit taketo situacie alebo to nechat tak s tym, ze ten super by na mojom mieste KK nikdy nefoldol, a teda to pre mna nie je stratova situacia, aj keby to AA mal...
Spoiler: