Ten x-call ma fakt zaujíma, kedže by som bol dosť stratený na dosť veľkej časti turnov
vacsinu turnov (proti vacsine superov) x/foldujes, to ze mame AK neznamena ze musime bezpodmienecne vyhrat pot a to ze checkneme neznamena ze nevyhrame. S tymto som mal tiez dlho problem ale my potrebujeme na turne aj foldovat, rovnako ako potrebujeme foldovat aj na riveri cize x/c flop by sme mali s rukami ktore su pripravene ist do SD ale aj s rukami co callnu turn a foldnu river aj s rukami co foldnu turn - inak super nema dovod bluffovat - je to proste len nespravny mindset ze clovek ma pocit ze ked x/callne alebo povedzme cbetne a callne raise ze uz proste to musi dostat do SD - nie je to tak, staci zacat x/c K high ako pf raiser a uvidis ze to funguje, dostanes kopec checkov back na turne, betnes river a vyhras (alebo ak nevyhras mas zarucenu akciu do konca zivota
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
)
je to podobne ako s tou KK na Axx rukou, mame SD value a chceme hrat turn radsej proti sirsej range nez proti uzsej a silnejsej. Turn bude vacsinou x/f ale netreba precenovat ako casto ludia stabuju uz vobec flop, z mojej skusenosti v 3b potoch ovela menej nez v SRP, tento board si viem ako pf 3bettor predstavit velmi dobre ze svoje value ruky budem proti stabberom x/raisovat takze ak chce betovat bezequitove ruky nech sa paci
velmi casto to imo prebehne x-x a na turne mozeme zacat byt tvorivi, velka cast value v x/c je aj moznost ze na turne trafime TP a dostaneme value od Tx alebo TP s horsim kickerom, no a samozrejme nam to pomaha na urcitych runoutoch lebo ak tu x/c 99 (i ked to je mozno lepsie cbetnut for protection) alebo AT a turn pride K tak z toho nemame az taku zlu naladu lebo vieme ze v nasej range je kopec AK ruk ktore si teraz madlia ruky
------------------
Keď už si začal hovoriť o BU. Aký by si mal plán na blank turnoch a na broadway turnoch,keď sme cbetli? Alebo napríklad na turnoch ako 7x,Tx.
Predpokladám, že na broadway turnoch asi bet T, shove R?
7x,Tx turnoch predpokladám, že x-call,right?
neviem nemam to rozanalyzovane, dost asi zavisi aj od range ktoru clovek 3betuje - J/Q turn pre nas nie je moc dobry, super bude callovat vsetky AJ/AQ ruky na flope, FD mohlo trafit TP a ako BTN bude mat aj vela 7x ruk (A7s/K7s/78s/67s)
ale ja by som to fakt nejako casto necbetoval ten board, AK je taka fajn x/c ruka