Získajte odmenu €1-€100 len za 20 vyhraných hier na Blaze Po

Diskusia k herni U***et poker

Získajte odmenu €1-€100 len za 20 vyhraných hier na Blaze Po

Odoslaťod admin 08 Aug 2013 14:00

Diskusia k článku: Získajte odmenu €1-€100 len za 20 vyhraných hier na Blaze Poker stoloch herne U***et

Hrajte na U***et rýchly poker, ktorý v tejto herni nájdete pod názvom Blaze Poker (v iných herniach známy ako Zoom, Rush Poker, Speed Poker, či Fast Fold Poker) a môžete vyhrať cash v hodnote €1, €10 alebo dokonca €100 po každých 20 vyhraných hrách, v ktorých ste sa dostali minimálne na flop. Ako to funguje? Hrajte v herni U***et na Blaze Poker stoloch s blindami €0.05/€0.10 alebo €0.25/€0.50 a po každých 20 hrách, ktoré vyhráte po flope sa aktivuje minihra ‘Blazing Cannon’, ktorá sa zobrazí miesto ďalšej ruky Zamierte kanónom na domček z karát a podľa vašej trefy získate okamžite na účet cash od €1 až do €100! Celková suma akú môžete vyhrať nieje nijako obmedzená, preto hrajte čo najviac a vystrieľajte si čo najväčšiu cash odmenu k vašim pokrovým výhram navyše. Čo je Blaze Poker? Blaze poker je druh pokru, pri ktorom hráte proti veľkej skupine hráčov. Ak sa vám nepozdávajú vaše karty alebo pozícia, jednoducho zahodíte a softvér vás okamžite presadí k druhému stolu s novými hráčmi, kde budete mať nové karty. Táto promo akcia začala na U***et len včera a zatiaľ nieje známe, ako dlho potrvá, preto ju treba využiť kým sa dá a hrať pri Blaze Poker stoloch...

Celý článok => Získajte odmenu €1-€100 len za 20 vyhraných hier na Blaze Poker stoloch herne U***et
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Získajte odmenu €1-€100 len za 20 vyhraných hier na Blaze Po

Odoslaťod haman 08 Aug 2013 17:18

prosim oslovte U***et, nech oslovi Microgaming, nech si vychytaju bugy v sw, hlavne tie, kde po zavreni stola, trva nejaky cas, kym sa pripisu peniaze na pokrovy ucet. Aktualne kvoli tomu nehravam na Microgamingu, lebo ma to tiltuje, ze 'nemam' na buyin a musim cakat, kym si otvorim novy stol ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Zoling 08 Aug 2013 19:38

Aha, moze byt aj 0€ :)
Obrázok používateľa
Zoling

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 10 krát/17 krát

Odoslaťod Stanley VII 08 Aug 2013 19:41

Koľko cca trvá po zatvorení stola, kým sa ti pripíšu peniaze naspäť na účet? O dosť dlhšie po dokončení poslednej ruky, pri ktorej si odchádzal zo stola?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod vlade 08 Aug 2013 20:41

Kua stanley, tiez som trafil 0 :D

To mam s tym kanonom aj niekde mierit?

Ale aspon som dal bad beat s AJs proti AA :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Stanley VII 08 Aug 2013 22:04

V popise nebolo priamo napísané, že môže byť aj 0, pozeral som aj viacero microgaming skinov a nikde som to nenašiel, tak som to sám testoval a kvôli ufónom (inak by som to samozrejme zrútil celé :D ) som zrútil iba 1 kartu a dostal som vtedy 1 euro.

Ale ako tak teraz hrám, tak sa mi tiež podarilo trafiť nulu, kanón nahodil spätný chod :oops: Na druhú stranu, aj včera kým som čakal na tých 20 výhier na flope aj dnes som vyzbieral od tých rybiek po 1 buy-ine, tak predsalen niečo z toho je. Zdá sa mi to tam dosť easy, asi tam nieje veľa regov :) Ale to je tak, keď ma triafa, tak je to easy, keby som chytil zo 2 setupy, tak hovorím asi niečo iné :D

Vám sa ako darilo, kým ste zbierali tie flop+ wins? Okrem toho badbeatu si tiež niečo pozbieral Vlade? :D Či to bol zrovna nejaky šupák s posledným 1.5e na stole, že ho to ani mrzieť nemuselo? :D
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod vlade 08 Aug 2013 22:34

Mal asi 8e, takze celkom fit :)

Hral som 2 stoly, myslel som ze pojdem strielat 2x a ono to tie kanony pripocitava naraz za oba stoly na kazom stole, cize som bol len raz, idem si este dat, tu stovku musim trafit :D

Inak tusim im tato promo dost pomohla s trafficom na tom blaze, tak sa mi mari ze ked som tam pozeral pred mesiacom tak tam sedeli traja hraci a teraz tam bolo skoro 400 :shock:
vlade

Odoslaťod Stanley VII 08 Aug 2013 22:40

jj, ten traffic je výrazne lepší. Pred mesiacom to mali zahrabané niekde v klientovi, kopec ľudí ani nevedelo, že niečo také tam vôbec je. Teraz najprv na začiatku mesiaca dávali na Blaze každých 5 min €10, potom táto promo s kanónom a hlavne je to prvá vec, ktorú človek vidí, keď sa naloguje, čo trafficu určite tiež dosť výrazne prospieva :)

Konečne ich napadlo ten Blaze viac propagovať, lebo to tam mali pekne dlho len tak zašité :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod vlade 08 Aug 2013 23:04

Zasa 0 :D, ja som nejaky mantak v tom strielani, teraz sa mi zdalo ako keby ta gula ani nevyletela z toho dela :o
vlade

Odoslaťod Stanley VII 08 Aug 2013 23:11

To moja pri tom druhom pokuse vypálila iba do zeme a odpálila mi delo do prdele. Ale keďže som cítil v kostiach, že pred spaním ešte tú stovku dám, tak som si to aj natočil :D

Lenže kto mohol tušiť, že mi to zase pokazia tí ufóni :crazy: Čo už s nimi, musím sa zmieriť s tým, že zaspávať budem bez stovky :D
Obrázok používateľa
Stanley VII

Ďalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!