Ako dlho hrate?
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
jonatanko
ides do Povazskej 28.?
Ja na 100%
Ja na 100%
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: :P
no hral som doam len tak s bratrancom HOldem NL...a prisli mi an ruku jak AA,KK.. tka casto aj AK..ale zeby sme mali nejake podobne kombinacie...ani omylom...malookedy prislo dakomu daco...v online herniach pokre uz ani enratam a mal som 2Royal...takze tak..a tiez vidam mrte casto minule mal som 8Q len som dorovnal..FLOP 88Q...all in jeden dorovnal...a ukaze 8K...kukam tak to sna ne...no jasne RIVER K....:-(...taky je online poker
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
wizdo
Nevien comu sa cudujes ? To je poker !
Mne X krat prisla na river vyhravajuca karta , preto je poker pokrem a hovori sa tomu
LUCKY RIVER :-D
p.s. ked budes hravat live tak zistis ze nie medzi tym ziadny rozdiel,este by som dodal ,ze online je viac anonimny a nevidis s akym hracom hras , co je pre niekoho vyhoda ,lebo v live pokry ta precitam hned a jednoduksie ako v online ( pokial si neni profi)
Mne X krat prisla na river vyhravajuca karta , preto je poker pokrem a hovori sa tomu
LUCKY RIVER :-D
p.s. ked budes hravat live tak zistis ze nie medzi tym ziadny rozdiel,este by som dodal ,ze online je viac anonimny a nevidis s akym hracom hras , co je pre niekoho vyhoda ,lebo v live pokry ta precitam hned a jednoduksie ako v online ( pokial si neni profi)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
wizdo
si uplno mimo bohuzial. online poker je uplne taky isty ako live poker akurat je tam jeden obrovsky rozdiel. Live hras jeden stol a ide to pomaly takze za 5 hodin hrania odohras napriklad 150 hands. online poker ide ovela rychlejsie + skoro kazdy hra viac ako 1 stol napr 4 stoly. takze online za 5 hodin odohras 300 hands*4 stoly= 1200 hands 1200 a 150 je uz kurva velky rozdiel a je jasne, ze tam musis zazit aj ovela viac bad beats.
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.