DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $127.10
Hero (BTN): $111.60
SB: $91.24 - VPIP: 21, PFR: 16, 3B: 8, AF: 4,2, Hands: 262
Tuto sa uz rozpadol stol, dohraval som orbit a prakticky som koncil session, lebo fish po mojej pravej ruke koncila tiez so vsetkymi stolmi.
O villainovi som toho veľa nevedel, keďže som sa hlavne sústredil na fishe a bol som readless. Mal som pár statov, ale prídu mi irelevantné, keďže sme hrali s fishkami a tam sa veľa veľa veľa 3betovalo a squeezovalo.
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with 9

Hero raises to $1.25, SB raises to $5, 1 fold, Hero calls $3.75
Unavený ukončujem session. Posledný spot session maybe. Sme deep, ruka má dobrý potenciál postflop + sme slušne deep
Flop: ($10.50) A

SB bets $6.00, Hero calls $6
flop je fajn. Mám kopu backdoorov a on cbetuje. Fold je debilina a raise tiež, keďže čo chcem repovať na takom dry boarde, takže call.
Turn: ($22.50) T

SB bets $14.00, Hero
Toto je veľmi zaujímavá turn card. On pokračuje v betovaní.
Môže mať všetky A6s,A3s,AA,AK,AQ,TT tiež nejaké spade draws možno ako 75ss,KQss(that would suck)
To je len môj hrubý odhad, keďže som ho dovtedy nevidel, ako hrá. KK by imo cbet/x-calloval a pod, takže tá jeho turn betting range je imo dosť silná => Ak je jeho range taká silná, tak by Traise as a bluff nebolo nejaké terno imo. Aj keď tu tiež môžem repovať úplne všetko na tomto boarde. A3s,A6s,ATs,33,66,TT. Raisovali by ste vôbec A3s/A6s na T?
Nevedel som, či bude lepšie zahrať túto handu pasívnejšie ako agresívnejšie. Ak by som hitol 7 a on by betol R, tak stále nemusím dostať zaplatené (môže bet/foldnuť AK). To isté platí aj o BDFD, kdežto tam ešte môžem byť behind voči KQss etc.