Kaprov rybník
Re: Kaprov rybník
nemyslim ze v tom je rozdiel, wp
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Update. Naháňanie sa za objemom som vzdal. 6 stolov som vypustil hneď na začiatku. Hral som 4 stoly, ale bola to mizéria. Session 20-30 minút, 3-4 doslova pregamblované ruky. Ďalej nemalo zmysel takto hrať, tak som to vypol a analyzoval. Potom ďalšia session, ďalších 20 minút, ďalšie pregamblované ruky. A tak stále dokola. Neviem čo sa to dialo. Gambling nebýval môj štandardný pokrový štýl Našťastie som to udržal mierne nad BE.
Posledné dva dni som to obmedzil na 2 stoly a zrazu sa to úplne otočilo. Hrá sa mi výborne. Objem z 2 stolov stále nič moc, ale nikam sa neponáhľam. Keď nechodia karty je to síce trochu nuda, ale ešte nejaký čas plánujem na tomto zostať. Hodím sem neskôr nejaké ruky, kde väčšinou už na flope netuším čo robiť.
Objavil sa mi včera na stoloch hráč, na ktorého mám staty ešte z FR. Na FR vyzerá na rozumného TAG rega, ale včera sa mi zdalo, že hrá dosť pasívne, takže staty z FR asi nebudú sedieť na jeho 6max hru. Dá sa v HEM2 nastaviť, aby mi v HUDe zobrazovalo jeho staty len zo 6maxu? Mazať jeho FR históriu z DB nechcem, nech v tom nemám potom bordel, ak by som sa niekedy pozeral ešte na FR.
Posledné dva dni som to obmedzil na 2 stoly a zrazu sa to úplne otočilo. Hrá sa mi výborne. Objem z 2 stolov stále nič moc, ale nikam sa neponáhľam. Keď nechodia karty je to síce trochu nuda, ale ešte nejaký čas plánujem na tomto zostať. Hodím sem neskôr nejaké ruky, kde väčšinou už na flope netuším čo robiť.
Objavil sa mi včera na stoloch hráč, na ktorého mám staty ešte z FR. Na FR vyzerá na rozumného TAG rega, ale včera sa mi zdalo, že hrá dosť pasívne, takže staty z FR asi nebudú sedieť na jeho 6max hru. Dá sa v HEM2 nastaviť, aby mi v HUDe zobrazovalo jeho staty len zo 6maxu? Mazať jeho FR históriu z DB nechcem, nech v tom nemám potom bordel, ak by som sa niekedy pozeral ešte na FR.
- kapor
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 35 krát/3 krát
Perlička. Práve som dosiahol na jednom stole VPIP 16% a PFR 17% Zaujímavé..
- kapor
kapor napísal:Perlička. Práve som dosiahol na jednom stole VPIP 16% a PFR 17% Zaujímavé..
Spoiler:
este som tento post ani neodoslal a hned sa mi da cudny Nevymazem, co som tam napisal, ale uvedomil som si, ze si nejako tu situaciu neviem predstavit Imo nemozes mat PFR bez VPIP, lebo akonahle raisnes PF, tak je to voluntarily. Aj keby teda 17x raisnes PF za 100 hand a povedzme aj 3x checknes na BB, tak stale budes mat VPIP 17, toto je dost sci-fi co si napisal, by si musel nedobrovolne raisovat PF a to som teda este nevidel resp. videl, ale nevidel som, ze by to HEM evidoval
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
http://forums.holdemmanager.com/bug-reports/304662-update-pfr-vpip.html
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $1.81 - VPIP: 28, PFR: 0, 3B: 0, AF: 1,4, Hands: 65
BB: $1.76
Hero (UTG): $2.00 - VPIP: 13, PFR: 10, 3B: 3, AF: 3,7, Hands: 32517
MP: $2.12
CO: $2.00
BTN: $1.54
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with A K
Hero raises to $0.08, 3 folds, SB calls $0.07, 1 fold
Flop: ($0.18) 4 2 Q (2 players)
SB checks, Hero ?
SB fold to flop cbet 38%. Mám overs + BDSD. Bet for value sa tu nedá. Oplatí sa na tomto boarde bluff?
SB: $1.81 - VPIP: 28, PFR: 0, 3B: 0, AF: 1,4, Hands: 65
BB: $1.76
Hero (UTG): $2.00 - VPIP: 13, PFR: 10, 3B: 3, AF: 3,7, Hands: 32517
MP: $2.12
CO: $2.00
BTN: $1.54
Pre Flop: ($0.03) Hero is UTG with A K
Hero raises to $0.08, 3 folds, SB calls $0.07, 1 fold
Flop: ($0.18) 4 2 Q (2 players)
SB checks, Hero ?
SB fold to flop cbet 38%. Mám overs + BDSD. Bet for value sa tu nedá. Oplatí sa na tomto boarde bluff?
Spoiler:
- kapor
Je to ryba, nerada folduje na cbety (ale ta vzorka je strasne mala imo..). Skus si sam odpovedat na otazku
-
matiapag napísal:Je to ryba, nerada folduje na cbety (ale ta vzorka je strasne mala imo..). Skus si sam odpovedat na otazku
Samozrejme tu som to mal vzdať.
Ale zaujíma ma skôr overall voči hráčovi s rozumnou vzorkou a s podobnými statmi. Tých 38% je síce málo, ale nezdá sa mi to až tak málo, aby som automaticky vypustil hneď všetky bluffy. Takže pokiaľ tento board nie je dosť scarry, s akými boardmi by sa oplatil bluff? Alebo sa tu skutočne nikdy bluffovať neoplatí?
- kapor
Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 5 players
Hero (BTN): $2.09
SB: $2.00
BB: $2.00
UTG: $2.10
CO: $7.88 - VPIP: 54, PFR: 36, 3B: 10, AF: 2,0, Hands: 50
Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with Q Q
1 fold, CO raises to $0.07, Hero raises to $0.21, 2 folds, CO calls $0.14
50 rúk, staty nič moc nepovedia. Voči 3betu som ho videl 5 krát, 4x call, 1x fold. Range príliš široká, nedokážem odhadnúť. AA,KK by asi 4betoval, zvyšok range tipujem na random 30%
Flop: ($0.45) 4 3 4 (2 players)
CO checks, Hero bets $0.33, CO calls $0.33
Flop nezahodil zatiaľ nikdy. Nie je príliš agresívny sety by skôr donkoval, prípadne c/raisoval, vyššie PP by asi tiež donkoval, ale možno nie. Ostatné bude c/c. Som WA, ťahám value.
Turn: ($1.11) A (2 players)
CO checks, Hero bets $0.83, CO raises to $1.66, Hero calls $0.72 all in
Turn nepotešil. Keď rátam, že pokračoval skoro s celou range, tak mám eqity mierne nad 50%. Po jeho c/r by som foldol, keby som vtedy nad tým aspoň trochu premýšľal. Ale neviem, či som to tu mal vôbec betovať a ak, tak s akým sizingom. Neviem vôbec odhadnúť ako by hral s akými rukami a netuším či overall je bet v tejto situácii OK.
River: ($4.21) T (2 players - 1 is all in)
A tiež nechápem Turn vs CB staty:
Nemalo by byť tých 100(1) v stĺpci IP a v stĺpci OOP 0(3)?
Hero (BTN): $2.09
SB: $2.00
BB: $2.00
UTG: $2.10
CO: $7.88 - VPIP: 54, PFR: 36, 3B: 10, AF: 2,0, Hands: 50
Pre Flop: ($0.03) Hero is BTN with Q Q
1 fold, CO raises to $0.07, Hero raises to $0.21, 2 folds, CO calls $0.14
50 rúk, staty nič moc nepovedia. Voči 3betu som ho videl 5 krát, 4x call, 1x fold. Range príliš široká, nedokážem odhadnúť. AA,KK by asi 4betoval, zvyšok range tipujem na random 30%
Flop: ($0.45) 4 3 4 (2 players)
CO checks, Hero bets $0.33, CO calls $0.33
Flop nezahodil zatiaľ nikdy. Nie je príliš agresívny sety by skôr donkoval, prípadne c/raisoval, vyššie PP by asi tiež donkoval, ale možno nie. Ostatné bude c/c. Som WA, ťahám value.
Turn: ($1.11) A (2 players)
CO checks, Hero bets $0.83, CO raises to $1.66, Hero calls $0.72 all in
Turn nepotešil. Keď rátam, že pokračoval skoro s celou range, tak mám eqity mierne nad 50%. Po jeho c/r by som foldol, keby som vtedy nad tým aspoň trochu premýšľal. Ale neviem, či som to tu mal vôbec betovať a ak, tak s akým sizingom. Neviem vôbec odhadnúť ako by hral s akými rukami a netuším či overall je bet v tejto situácii OK.
River: ($4.21) T (2 players - 1 is all in)
Spoiler:
A tiež nechápem Turn vs CB staty:
Nemalo by byť tých 100(1) v stĺpci IP a v stĺpci OOP 0(3)?
- kapor
vacsi rasie PF, je to donk a mame nuts, vacsi bet flop, tam ako pises nezahodi velku cast svojej range... turn je ale major chyba, nebudem ta trapit otazkami, rovno ti to poviem, zamyslis sa nad tym urcite aj tak - tato karta, aj ked velku cast jeho range netriafa, tak je pre nas uplne najhorsia z niekolkych dovodov -
1. ak mal villain flush alebo eso, tak nas bije
2. ak mal air, tak toto je prenho velmi scary karta a vela vela vela nam bude foldovat, pricom nas doplati vacsinou iba s lepsim, pripadne s malo cast toho, co bijeme my - nie je to valuebet
3. ak je to obrovsky donk, tak sa tu moze rozhodnut bluffovat a my budeme hadat, ci to ma/nema, pricom ak chceme poznat odpoved, musime hrat o stacky
Asi sam si aj prisiel na to, ze teda ch na turne by bol viac fit
1. ak mal villain flush alebo eso, tak nas bije
2. ak mal air, tak toto je prenho velmi scary karta a vela vela vela nam bude foldovat, pricom nas doplati vacsinou iba s lepsim, pripadne s malo cast toho, co bijeme my - nie je to valuebet
3. ak je to obrovsky donk, tak sa tu moze rozhodnut bluffovat a my budeme hadat, ci to ma/nema, pricom ak chceme poznat odpoved, musime hrat o stacky
Asi sam si aj prisiel na to, ze teda ch na turne by bol viac fit
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.