preco to nejde?
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
preco to nejde?
neukazuje mi micro stoly, neviete prečo?
- olostiak94
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: preco to nejde?
Mali naplanovanu nejaku udrzbu, alebo take nieco, neukazuje nic, ani turnaje, ani cash...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
nevies ako dlho by to malo trvat?
- olostiak94
- Založený: Dec 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Bolo to tam napisane, vcera ked som sa logoval, ale nezapamatal som si ze do kolkej , hadam tak do hodinky by to mohli spojazdnit...
- vlade
Tak som sa o hodinku pomylil netrvalo im to jednu ale 2, uz by malo byt vsetko v poriadku
- vlade
zdravim
mam mensi problem s WH.vcera poobede som si u nich otvoril ucet.niekedy k veceru vlozil peniaze a zacal aj hrat.asi po 30min hrania ma vyhodilo a nasledne mi prisiel mail,ze mam veritifikovat svoje udaje.tie som im este vecer poslal.rano mi prisiel mail,ze vsetko je ok.ale dnes sa tam uz nemozem ani prihlasit,konkretne na poker.na stranke to ide.
neviete co s tym?
mam mensi problem s WH.vcera poobede som si u nich otvoril ucet.niekedy k veceru vlozil peniaze a zacal aj hrat.asi po 30min hrania ma vyhodilo a nasledne mi prisiel mail,ze mam veritifikovat svoje udaje.tie som im este vecer poslal.rano mi prisiel mail,ze vsetko je ok.ale dnes sa tam uz nemozem ani prihlasit,konkretne na poker.na stranke to ide.
neviete co s tym?
- anonym
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
S tým ti ťažko pomôžeme, s tým sa dá robiť len to, že ich zase kontaktuješ, popíšeš situáciu, vysvetlíš, že si už všetko poslal, tak či ešte niečo potrebujú, alebo ti zabudli poker odblokovať.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Stanley VII napísal:S tým ti ťažko pomôžeme, s tým sa dá robiť len to, že ich zase kontaktuješ, popíšeš situáciu, vysvetlíš, že si už všetko poslal, tak či ešte niečo potrebujú, alebo ti zabudli poker odblokovať.
ok,dik
snad to dobre dopadne.lebo som tam poslal celkom dost penazi a dnes ani s nimi nemozem narabat.
- anonym
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.