OMG kde az bol zahrabany moj blog, no nic, musim to napravit
Pozeral som dnes trocha viac na tie HU SNG na winamaxe ze co to tam je za fesakov, vyzera ze by som sa tam mohol presadit
Dnes sa mi priplietla do cesty tato banda profikov
Monsieur 100k Tilt so mnou hral dokonca 7x rematch po tom co prvy turnaj vyhral, potom sa mu uz nezadarilo...
Tie superturba sa mi nepacia, tam to ludia vedeli hrat
vladeho poker blog
Re: vladeho poker blog
good luck
nechápem ako niekto môže pustiť 6500€ pri priemernom BI 4€ vau. ale tak dobre pre teba
nechápem ako niekto môže pustiť 6500€ pri priemernom BI 4€ vau. ale tak dobre pre teba
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
To som ani nevedel, ze ty si mal niekedy blog
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:To som ani nevedel, ze ty si mal niekedy blog
nasíral nás trefenými kvaldami na živáky, než začal yegon trefovat více kvald ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Po 200 odohratych turnajoch som 300e v pluse, planoval som vacsi profit, ale tak zatial to celkom ide, skoda ze mi zamrzol pocitac, mal som pekny zoznam cervenych zo sharkscope, radost na to pozriet.
S mojim agresivnym bankroll managementom dam dnes 3-ti shot na 30e turnaje (dva predtym mi nevysli). Chcel som dat aspon 300 turnajov za mesiac, to sa mi zda sa podari a profit 1000e, to zatial nejde podla planu, ale je pozitivne ze som zatial nebustol
Nemoze byt nic lepsie na trenovanie odolnosti voci tiltu ako ked mi pan -30% ROI z 3k turnajov da v 5 zo 7 turnajov bad beat na river
S mojim agresivnym bankroll managementom dam dnes 3-ti shot na 30e turnaje (dva predtym mi nevysli). Chcel som dat aspon 300 turnajov za mesiac, to sa mi zda sa podari a profit 1000e, to zatial nejde podla planu, ale je pozitivne ze som zatial nebustol
Nemoze byt nic lepsie na trenovanie odolnosti voci tiltu ako ked mi pan -30% ROI z 3k turnajov da v 5 zo 7 turnajov bad beat na river
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.