P****Stars - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 4
MP: $17.19 (VPIP: 17.28, PFR: 13.58, 3Bet Preflop: 3.23, Hands: 87)
CO: $40.61 (VPIP: 15.39, PFR: 9.90, 3Bet Preflop: 6.25, Hands: 79)
BTN: $31.20 (VPIP: 24.74, PFR: 18.42, 3Bet Preflop: 5.71, Hands: 197)
Hero (SB): $25.10
BB: $54.58 (VPIP: 26.32, PFR: 15.79, 3Bet Preflop: 0.00, Hands: 19)
UTG: $10.00 (VPIP: 30.19, PFR: 24.53, 3Bet Preflop: 4.76, Hands: 54)
Hero posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: (pot: $0.35) Hero has K Q
fold, fold, CO raises to $0.75, fold, Hero raises to $2.25, fold, CO calls $1.50
CO je nitka zatial nijako sa neprejavil nemam nejake blizsie ready na neho s KQs nechcem hrat OOP SRP 3betujem to for value s tym ze na 4b foldnem, ocakavam od neho casto foldy/alebo 4bets podla toho aky zatial nit fold to 3b ma 1z2
Flop: ($4.75, 2 players) 7 K J
Hero bets $2.25, CO calls $2.25
tu som rozmyslal ci to cbetovat alebo hrat x/c kedze flop je heawy najhorsie by bolo ak by som to cbetol a dostal raise, nevem ci by bol schopny stabovat nejake missed handy cbetujem for value z jeho draws ( neviem ci ich hra agro alebo passive)jeho range bude nieco take AQ,AJ,AT,KQ,QT,KT,JT QJ,mozno TT, QQ ?
este sizing sa mi nepaci mohol som to cbetovat viac 2.75$-3$
Turn: ($9.25, 2 players) A
Hero ?
turn je velmi zaujimava karta velmi scary a rozmyslalm ci je vhodna na bluff alebo give up...viac sa mi paci pokracovat v barrelovani a snazit sa pobrat pot, najdu sa tam co mozme vyfoldovat
NL25 3b pot OOP turn decission
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: NL25 3b pot OOP turn decission
flat pf, c/c flop, c/f turn. Ked tu nechces callovat pf KQs, tak co BUDES callovat? Ci vobec nechces mat pf calling range?
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Nepaci sa mi moc hand selection ani preflop reasoning. Hrat KQs oop v SRP je imo uplne ok, nevidim v tom nejaky problem. 3bet for value proti nitty unknownovi nie je ziadna slava, hlavne ked napises, ze ocakavas casto fold alebo 4bet, kde chces tu value potom zobrat ?
Je mozne, nemat calling range zo SB v takomto spote, ale nevidim na to moc dovod.
As played x/c flop by bol celkom fit, tento flop budes asi giveupovat celkom casto takze nie je zle tam mat aj nejaku x/c range a tiez to nie je board kde budeme 3 streets of value s touto rukou velmi pravdepodobne.
As played na turne mas dve moznost, bud to mozes giveupnut (neprehras vzdy, obcas sa to precheckuje a vyhras v SD) alebo bet turn, shove river. Betnut turn a checknut river by bol nezmysel. Dobre je, ze villainova range obsahuje minimum flushov, ale na druhu stranu je tam dost top parov a neviem ako moc budu ochotni ich ludia na 25ke foldovat.
Je mozne, nemat calling range zo SB v takomto spote, ale nevidim na to moc dovod.
As played x/c flop by bol celkom fit, tento flop budes asi giveupovat celkom casto takze nie je zle tam mat aj nejaku x/c range a tiez to nie je board kde budeme 3 streets of value s touto rukou velmi pravdepodobne.
As played na turne mas dve moznost, bud to mozes giveupnut (neprehras vzdy, obcas sa to precheckuje a vyhras v SD) alebo bet turn, shove river. Betnut turn a checknut river by bol nezmysel. Dobre je, ze villainova range obsahuje minimum flushov, ale na druhu stranu je tam dost top parov a neviem ako moc budu ochotni ich ludia na 25ke foldovat.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
hej cele sa mi to nejako nepacilo ako som to zahral, jasne ze mam calling range PF
niekedy callujem KQs PF niekedy 3b tu to proti tomuto hracovi to fakt nie je rozumny napad
3b neziskam ziadnu value akurat tak poberem eho raise PF
take cele som to zahral ze som bol strateny a nevedel som poriadne co som robil zato som to postol sem nejake to nemalo hlavu ani patu, nakoniec mi to nastastie foldol na tom turne
niekedy callujem KQs PF niekedy 3b tu to proti tomuto hracovi to fakt nie je rozumny napad
3b neziskam ziadnu value akurat tak poberem eho raise PF
take cele som to zahral ze som bol strateny a nevedel som poriadne co som robil zato som to postol sem nejake to nemalo hlavu ani patu, nakoniec mi to nastastie foldol na tom turne
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.