jj Roman se hecnul a 22. byl nakonec. Ja nemel den - Kdyz jsem mel JJ, borec mel QQ, a i to jsem zahral tak, ze jsem to po flopu dokazal jeste zahodit, protoze jsem tusil zradu kdyz sel s usmevem all in :)
...pak jsem dostal AK, uz skoro jako fish raise pre flop 4xBB, ten samy borec z predchozi hry call, vsichni fold. Flop K Q 4 - ja se usmal, on se usmal, jen v duchu jsem si pomyslel, ze pokud mam dneska kliku, tak ma K Q. Ja all in, borec call. A hadej co..... mel je tam ...looool. Proste usmevne - po 30 minutach out :))))
100 bubakov....... Roy / Vlade
Počet príspevkov: 24 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
rafi a Gus
pekne sme to hrali :-D
pacila sa mi hlavne hra, led rafi navysoval a po flope to vypadalo na to ze sa niekto dockal farby, ja rerais s nicim 1100 tapka allin s este vacsim nicim :)
skoda toho zaveru, ked na K-9-8 prislo drzitelovi A-A na turn 8 ked zas tapka pekne odstartoval hru bluffom :)
pacila sa mi hlavne hra, led rafi navysoval a po flope to vypadalo na to ze sa niekto dockal farby, ja rerais s nicim 1100 tapka allin s este vacsim nicim :)
skoda toho zaveru, ked na K-9-8 prislo drzitelovi A-A na turn 8 ked zas tapka pekne odstartoval hru bluffom :)
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: rafi a Gus
teda po riveri
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: rafi a Gus
nj, ja som nemal ani to co vy :)))
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.