NL10 zoom SH SET on drawy turn
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
NL10 zoom SH SET on drawy turn
Prima Network $10.00 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $21.61
SB: $13.63
BB: $3.70
UTG: $10.05
MP: $14.89
CO: $2.35
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T T
1 fold, MP raises to $0.40, 1 fold, Hero raises to $1.20, 2 folds, MP calls $0.80
Flop: ($2.55) T 6 J (2 players)
MP checks, Hero bets $1.80, MP calls $1.80
Turn: ($6.15) K (2 players)
MP checks, Hero checks
River: ($6.15) 4 (2 players)
MP checks, Hero checks
Ako hrate turn a river ? Na turne som sa rozhodol pre check co myslim ze bolo asi bad a mal som tam urcite betovat . Hrac unknown
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BTN): $21.61
SB: $13.63
BB: $3.70
UTG: $10.05
MP: $14.89
CO: $2.35
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T T
1 fold, MP raises to $0.40, 1 fold, Hero raises to $1.20, 2 folds, MP calls $0.80
Flop: ($2.55) T 6 J (2 players)
MP checks, Hero bets $1.80, MP calls $1.80
Turn: ($6.15) K (2 players)
MP checks, Hero checks
River: ($6.15) 4 (2 players)
MP checks, Hero checks
Ako hrate turn a river ? Na turne som sa rozhodol pre check co myslim ze bolo asi bad a mal som tam urcite betovat . Hrac unknown
- Foxhoundx
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: NL10 zoom SH SET on drawy turn
mohol by si pre zaciatok trosku priblizit:
aky je to hrac?
ake ma staty?
vypis staty ktore povazujes za relevantne ked si sa rozhodoval pre danu akciu
preco 3betujes preflop?
musis nam povedat nieco viac o superovi, napr ak je to fish tak 3bet pre je v poriadku a flop cbet mas maly
ak je to nit tak 3bet preflop v poriadku nie je..
ak staty nemas tak ready aky to je hrac
aky je to hrac?
ake ma staty?
vypis staty ktore povazujes za relevantne ked si sa rozhodoval pre danu akciu
preco 3betujes preflop?
musis nam povedat nieco viac o superovi, napr ak je to fish tak 3bet pre je v poriadku a flop cbet mas maly
ak je to nit tak 3bet preflop v poriadku nie je..
ak staty nemas tak ready aky to je hrac
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ja tu nemam nanho ziadne stats kedze je to zoom a neviem tam rozbehat hud hram to bez statov Pisal som to v predoslej hande ospravedlnujem sa ze nie tu .. 3bet pf bol zrejme nejaky missclick . nemam nanho ani ready . mna by hlavne zaujimal ten turn play a ci tu mam barelovat alebo nie. Pot sizing si ani neuvedomujem ze tu mam daky zly.. Preco ? A kolko by som tu mal vsadit ?
- Foxhoundx
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no ak predpokladame ze je to ryba- co moze byt je to zoom nl10 a callol 3bet oop, na druhej strane sme deep takze moze calllovat oop sirsie
dalej ak by to bola fish chces betovat aspon 2.4= flop je drawy, stacky behind su velke a chces pot nafuknut najviac ako sa da- vs ryba mas skoro stale nuts
pokial nemas read ze je nejaka agresivna a napr halfpot betom vyprovokujes rereaise light tak betuj najviac co to da, ryby radsej calluju ako sami betuju (vacsinou, tie pasivne )
na turne mas imo stale dost komb jeho ktore porazas a mas tam valuebet- ze by x-calloval gutshot a overs je mozne, ale skor nepravdepodobne (AQ), moze xcallovat hitnute Jx,JJ je mozne ze by siel x/raise lebo trafil set a ste deep.
na turne ziskas value z jeho draws, par + draw (AJ, JQss), roznych 2 pairov (KJ, KT) takze jednoznacne bet napr 4.2$
river ak by cekol tak tam uz zavisi ci si myslime ze x-calluje SD value alebo mostly draws (a teda ci je fish )
snad som pomohol
dalej ak by to bola fish chces betovat aspon 2.4= flop je drawy, stacky behind su velke a chces pot nafuknut najviac ako sa da- vs ryba mas skoro stale nuts
pokial nemas read ze je nejaka agresivna a napr halfpot betom vyprovokujes rereaise light tak betuj najviac co to da, ryby radsej calluju ako sami betuju (vacsinou, tie pasivne )
na turne mas imo stale dost komb jeho ktore porazas a mas tam valuebet- ze by x-calloval gutshot a overs je mozne, ale skor nepravdepodobne (AQ), moze xcallovat hitnute Jx,JJ je mozne ze by siel x/raise lebo trafil set a ste deep.
na turne ziskas value z jeho draws, par + draw (AJ, JQss), roznych 2 pairov (KJ, KT) takze jednoznacne bet napr 4.2$
river ak by cekol tak tam uz zavisi ci si myslime ze x-calluje SD value alebo mostly draws (a teda ci je fish )
snad som pomohol
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
mame set
preco nebetujeme turn?
preco nebetujeme turn?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Preflop bych sel jen call, Flop skoro pot bet, Turn bet, River check.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.