Nemoznost prihlaseni do Expekt hockey frerollu..
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Nemoznost prihlaseni do Expekt hockey frerollu..
Vsechny zadane podminky sem splnil, email spravne odeslal a stale se do toho turnaje nemuzu zaregistrovat?? Mate nekdo stejnej problem?? Psal sem jim uz dva maily a stale bez odpovedi a bez moznosti prihlaseni..:((
- martekk
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Nemoznost prihlaseni do Expekt hockey frerollu..
nn, secko sem spravne odeslal, ale ted mi z Expekt napsali ze nic nedostali, coz je divny, ale asi stim uz nic neudelam.. :((
- martekk
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
martekk
tu na portali je chalan na Expekt on-line podpore, tak ked si to precita, tak Ti mozno povie, ci s tym nevie nieco spravit, do zajtra by ste to mohli stihnut vyriesit. A hlavu hore, este je na to cas, turnaj predsa nezacina za 10 min. ;)
Ja som vcera nestihol 100 bubakov, pretoze zase raz som musel riesit u providera otvorenie nejakych portov, kedze aj CD poker asi funguje nejakym sposobom ako P2P, alebo co, ale ja do tychto veci nevidim, hlavne, ze to uz ide a o tyzden som na bubakoch beton :)
Ja som vcera nestihol 100 bubakov, pretoze zase raz som musel riesit u providera otvorenie nejakych portov, kedze aj CD poker asi funguje nejakym sposobom ako P2P, alebo co, ale ja do tychto veci nevidim, hlavne, ze to uz ide a o tyzden som na bubakoch beton :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Hockey freeroll
Priznam sa ze som to trocha neodsledoval, ako to tam nakoniec dopadlo? Kolko vas bolo? Kto to vyhral?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade
bolo nas asi 50, vyletel som, pretoze chalan nehral poker ale sportku..hm.
Ja 3-3, super T-A (par krat co prisiel po show down, nikdy nic neukazal)
per flop : vsetci fold, ja bet 4xBB, super call
flop : 6-7-2 ja all-in, super bez vahania call !!!..s nicim
turn : 7
river : A
..ja viem, ze s 3-3 all-in nic moc, a ze po flope mohol drzat 6 alebo 7 pripadne set, no ale bol to blufer,ktoremu to bohuzial vyslo.
Ja 3-3, super T-A (par krat co prisiel po show down, nikdy nic neukazal)
per flop : vsetci fold, ja bet 4xBB, super call
flop : 6-7-2 ja all-in, super bez vahania call !!!..s nicim
turn : 7
river : A
..ja viem, ze s 3-3 all-in nic moc, a ze po flope mohol drzat 6 alebo 7 pripadne set, no ale bol to blufer,ktoremu to bohuzial vyslo.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.