Wi****m hill: 2x turnaj $250 added len pre PokerPortal hráčo
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Wi****m hill: 2x turnaj $250 added len pre PokerPortal hráčo
Ok oci - idem už spať - brúú ...
- Lk438
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tak jsem psal na jejich podporu a bylo mně řečeno že v tomto turnaji brali jen první tři peníze a o žádné vstupenky se nehrálo.Mám se obrátit na Vaše stránky.Skončil jsem šestý takže bych měl mit dvě vstupenky.Nerad otravuji ale rád bych věděl o co se skutečne hrálo.Děkuji za odpověd
- karel73
- Založený: Jún 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Samozrejme sa hralo o vstupenky, manazer je nejaky zaspaty tento krat, vacsinou tie tickety vzdy pripisal na dalsi den, akurat mu to bohuzial teraz trva dlhsie...
Toto je myslim 4-ty takyto turnaj, predtym boli vzdy vstupenky pripisane na dalsi den rano, tak mi ani nenapadlo ze mu musim pripominat aby nezabudol tie tickety pripisat. Zjavne na to zabudol, pisal som mu vo stvrtok poobede, mozno uz nebol v robote, v piatok a v sobotu maju oni volno, takze predpokladam ze tickety budu pripisane v Nedelu, najneskor v pondelok rano. Mrzi ma ze sa to takto skomplikovalo, ospravedlnujem sa...
Toto je myslim 4-ty takyto turnaj, predtym boli vzdy vstupenky pripisane na dalsi den rano, tak mi ani nenapadlo ze mu musim pripominat aby nezabudol tie tickety pripisat. Zjavne na to zabudol, pisal som mu vo stvrtok poobede, mozno uz nebol v robote, v piatok a v sobotu maju oni volno, takze predpokladam ze tickety budu pripisane v Nedelu, najneskor v pondelok rano. Mrzi ma ze sa to takto skomplikovalo, ospravedlnujem sa...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tak nejake novinky ohladom tych tiketov? Aspon nejake info, lebo ma uz caja zozerie zaziva
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Čaja nech ťa nežerie, vstupenky už sú pripísané, teda ja ich už na účte mám...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.