Poker Stars
Re: Poker Stars
tak asi to presetruju lebo stale si piseme s podporou a pytaju odo mna rozne veci. Tak aby si to pochopil ja som zadal adresu a psc co si myslim, ze som pri registracii zadal, lenze mi pisalo, ze to nieje spravne a tak ked som dal reset hesla, tak mi napisalo ze to nejde ...
Moze sa stat, ze uz mi zakazu uplne hrat na P****Stars?
Moze sa stat, ze uz mi zakazu uplne hrat na P****Stars?
- Bohumirus
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hej môže sa to stať. vieš, asi dosť zaváži to, že si na prvý účet dal fejkové údaje.
gl
gl
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Bohumirus napísal:Skusal som aj inu hernu, ale proste pokerstar je asi naj za vsetkych ( ci by ste vedeli poradit inu hernu kam chodi vela ludi)? Ja si preklikam rozne herne, avsak nie kazda z nich ukazuje, kolko hracov je aktivnych ako u P****Stars
dakujem za odpoved
Čo hrávaš a koľko stolov naraz? V návštevnosti je P****Stars samozrejme jednotka, ale čo sa týka iných herní, v niektorých môže byť vyššia návštevnosť a predsa na niektorých hrách bude menší traffic ako v herni, kde je síce celkovo traffic nižší, ale konkrétne hry sú v danej herni obľúbenejšie.
Keď mi napíšeš, čo hlavne hrávaš a koľko stolov naraz, možno pre teba spolu nájdeme nejakú herňu, kde by si mohol byť spokojný a možno aj nejaké fajn akcie nájdeme
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
1) ja som nepouzil fake udaje, boli skutocne, tak neviem preco mi to nejde odblokovat :-)
2) ako mylis ze ake stoly hravam? Ja teraz po dlhsej dobe sa vraciam spat ku pokru. Hlavne by som chcel hrat velke turnaje, kde je kvalifikacia po kvalifikacii a najlepsie ak je to mozne freeroll. Samozrejme ak je treba dat nejaky maly poplatok za registraciu nebudem proti, ale skor hravam iba stoly, kde je vela hracov. Momentalne som na pokerparadise, a chcel som aj na 8***oker, ale tam nemozem hrat, a to bude asi preto, ze som este neurobil prvy vklad.
PS: hravam texas holdem
2) ako mylis ze ake stoly hravam? Ja teraz po dlhsej dobe sa vraciam spat ku pokru. Hlavne by som chcel hrat velke turnaje, kde je kvalifikacia po kvalifikacii a najlepsie ak je to mozne freeroll. Samozrejme ak je treba dat nejaky maly poplatok za registraciu nebudem proti, ale skor hravam iba stoly, kde je vela hracov. Momentalne som na pokerparadise, a chcel som aj na 8***oker, ale tam nemozem hrat, a to bude asi preto, ze som este neurobil prvy vklad.
PS: hravam texas holdem
- Bohumirus
Najvyššiu návštevnosť po herni P****Stars má sieť iPoker, na ktorej je napríklad herňa Wi****m hill Poker, kde sa hrajú rôzne kvalifikácie a satelity do väčších turnajov. Tak veľké turnaje ako na Stars síce človek nenájde nikde, ale napriek tomu by to myslím za skúšku stálo.
Okrem toho je tam teraz pre hráčov PokerPortalu akcia 10e okamžite na účet navyše k vkladu aspoň 10e, takže stačí vložiť 10e a môžeš hrať hneď s 20e a za 500 WH bodov dostaneš ďalších 15e navyše WH relatívne často organizuje aj kvalifikácie na live podujatia ako napríklad Mega Poker Series, Irish Open alebo Irish Winter Festival, Caribbean Poker Tour a podobne.
Viac info o tejto akcii aj s linkom na recenziu WH nájdeš tu:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... erni/1823/
Celkom zaujímavá je aj herňa Win***x, ktorá ma prekvapila fakt skvelým softvérom, ktorému by som nevedel vytknúť zaťiaľ asi nič, práve naopak, skôr ma prekvapoval vecami, ktoré som ani nevedel, že by mi mohli zlepšiť hru, také maličkosti, ale aj to človeka poteší, keď mi cez break vyhodí info, koľký som v každom rozohranom turnaji a koľko ostáva hráčov (vravím, taká maličkosť, ale popri iných ďalších maličkostiach a všetkom čo klapalo super a rýchlo to na mňa jednoducho urobilo fajn dojem). Rovnako zobrazený čas do konca levelu priamo na stole atď.
Na cash games to na winamaxe nebude zrovna luxus kvôli vysokej rake (keďže má fr. licenciu), ale na turnajoch to s tou rake úplne katastrofálne nie je a ako som pochopil, teba zaujímajú zrejme hlavne turnaje.
Tu je recenzia Winamaxu: http://www.pokerportal.info/poker-herna/227/Win***x/
EDIT:
+ ak ťa zaujíma hlavne nejaký free cash a možnosť hrať freerolly, tak by si si na svoje možno prišiel aj na DOXXbete:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... erni/1731/
Okrem toho je tam teraz pre hráčov PokerPortalu akcia 10e okamžite na účet navyše k vkladu aspoň 10e, takže stačí vložiť 10e a môžeš hrať hneď s 20e a za 500 WH bodov dostaneš ďalších 15e navyše WH relatívne často organizuje aj kvalifikácie na live podujatia ako napríklad Mega Poker Series, Irish Open alebo Irish Winter Festival, Caribbean Poker Tour a podobne.
Viac info o tejto akcii aj s linkom na recenziu WH nájdeš tu:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... erni/1823/
Celkom zaujímavá je aj herňa Win***x, ktorá ma prekvapila fakt skvelým softvérom, ktorému by som nevedel vytknúť zaťiaľ asi nič, práve naopak, skôr ma prekvapoval vecami, ktoré som ani nevedel, že by mi mohli zlepšiť hru, také maličkosti, ale aj to človeka poteší, keď mi cez break vyhodí info, koľký som v každom rozohranom turnaji a koľko ostáva hráčov (vravím, taká maličkosť, ale popri iných ďalších maličkostiach a všetkom čo klapalo super a rýchlo to na mňa jednoducho urobilo fajn dojem). Rovnako zobrazený čas do konca levelu priamo na stole atď.
Na cash games to na winamaxe nebude zrovna luxus kvôli vysokej rake (keďže má fr. licenciu), ale na turnajoch to s tou rake úplne katastrofálne nie je a ako som pochopil, teba zaujímajú zrejme hlavne turnaje.
Tu je recenzia Winamaxu: http://www.pokerportal.info/poker-herna/227/Win***x/
EDIT:
+ ak ťa zaujíma hlavne nejaký free cash a možnosť hrať freerolly, tak by si si na svoje možno prišiel aj na DOXXbete:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... erni/1731/
-
tak registroval som sa na WH, ziaden bonus som ale nedostal. Ten Win***x neviem, ale zatial ho nebudem skusat. Vyskusam este doxxbet, len neviem ktoru, ci ongame alebo enet, neviem aky tam je rozdiel
- Bohumirus
Na WH treba urobiť vklad 10e, aby si dostal tých ďalších 10e navyše a mohol hrať s 20e. Ak si šiel podľa postupu v článku, mal by si ho mať, ak nie, pošli mi tvoj nick na WH a overíme...
Čo sa týka DOXXbetu, jednou registráciou získaš prístup do oboch herní, Enet aj Ongame, peniaze si môžeš medzi nimi prevádzať. Stačí si v oboch vytvoriť nickname. Tie freerolly, na ktoré som posielal odkaz vyššie sa hrajú v Enet herni DOXXbetu, v Ongame herni DOXXbetu zase beží naša freeroll liga: http://www.pokerportal.info/poker-liga/do ... ree-liga4/
Kľudne môžeš hrať v oboch herniach DOXXbetu. Čo sa týka turnajov, lepšie na tom je Ongame herňa, ale nie je dôvod nezahrať si freerolly aj v Enet herni, keď sú zdarma
Čo sa týka DOXXbetu, jednou registráciou získaš prístup do oboch herní, Enet aj Ongame, peniaze si môžeš medzi nimi prevádzať. Stačí si v oboch vytvoriť nickname. Tie freerolly, na ktoré som posielal odkaz vyššie sa hrajú v Enet herni DOXXbetu, v Ongame herni DOXXbetu zase beží naša freeroll liga: http://www.pokerportal.info/poker-liga/do ... ree-liga4/
Kľudne môžeš hrať v oboch herniach DOXXbetu. Čo sa týka turnajov, lepšie na tom je Ongame herňa, ale nie je dôvod nezahrať si freerolly aj v Enet herni, keď sú zdarma
-
tak konecne po 4 mesiacoch sa mi podarilo moj ucet v tejto herni odblokovat a zase mozem hrat. Dokonca mi tam nechali aj peniaze co som tam mal :-)
- Bohumirus
práve som dohral husng s jedným hráčom, čo mal strašne rýchle reakcie, proste všetko bolo insta z jeho strany, také čosi som ešte nezažil. asi takto by som si predstavil zle naprogramovaného bota každá jeho akcia trvala v priemere možno 0,2 sekundy. stojí to za nahlásenie supportu?
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.