fold bez agresivnej akcie
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
fold bez agresivnej akcie
Ahojte,
raz pocas session (P****Stars), ked som klikol na fold v hre, kde nebola vykonana agresivna akcia a opytalo sa ma to, ze ci chcem naozaj foldnut, alebo checknut. Zaklikol som vzdy urobit zvolenu akciu a checkol som...
Chcel by som to zmenit ale nikde to neviem najst...
Viete mi niekto pomoct ?
Vopred dakujem
raz pocas session (P****Stars), ked som klikol na fold v hre, kde nebola vykonana agresivna akcia a opytalo sa ma to, ze ci chcem naozaj foldnut, alebo checknut. Zaklikol som vzdy urobit zvolenu akciu a checkol som...
Chcel by som to zmenit ale nikde to neviem najst...
Viete mi niekto pomoct ?
Vopred dakujem
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Re: fold bez agresivnej akcie
chces balancovat svoju fold vs check range aby si tiltoval superov?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
nemeň si to, check je vždy lepší ako fold. a prečo by si vôbec chcel foldovať bez akcie?
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
podla mna ste to zle pochopili, teraz ked klikne na tlacitko fold tak mu to hned foldne a to nechce...
chce aby znova ho to upozornovalo , chapem dobre ?
noo neviem skus to hladat v options a ked to nevies nikde najst tak sa skus spytat supportu
chce aby znova ho to upozornovalo , chapem dobre ?
noo neviem skus to hladat v options a ked to nevies nikde najst tak sa skus spytat supportu
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal: teraz ked klikne na tlacitko fold tak mu to hned foldne a to nechce...
nie, nemas pravdu ked klikne na foldbutton, checkne mu to tak ci onak, samozrejme v pripade ze nebola vykonana agresivna akcia pred nim
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
Ja len nechcem ukazat napr. v 3betovam pote 3way na river ukazat s cim som hral, ked viem, ze ajtak prehram a iba zbytocne budu mat superi viac info o mojej range a pod...
-
neviem ci to chapem spravne ... akoze ak na river v 3 betovanom pote nic nemas a vyjadrujes sa prvy tak rovno foldnes? alebo nechapem
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Brejcinho napísal:Ja len nechcem ukazat napr. v 3betovam pote 3way na river ukazat s cim som hral, ked viem, ze ajtak prehram a iba zbytocne budu mat superi viac info o mojej range a pod...
Pokud hrajes micro nebo small stakes, tak bych opravdu neresil jestli tim showdownem ziskaji souperi nejake info navic o tvych range.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
VNPK napísal:Brejcinho napísal:Ja len nechcem ukazat napr. v 3betovam pote 3way na river ukazat s cim som hral, ked viem, ze ajtak prehram a iba zbytocne budu mat superi viac info o mojej range a pod...
Pokud hrajes micro nebo small stakes, tak bych opravdu neresil jestli tim showdownem ziskaji souperi nejake info navic o tvych range.
No ja si o tom napr. robim poznamky, takze to budu robit aj nejaki superi a ked tie info dat nemusim, tak ani nechcem ...
Keby som tak vedel najst, kde sa to da zmenit to nastavenie check/fold
-
ale zabúdaš na to, že súperi budú vidieť tvoju handu iba v prípade, že bude check/check. a vtedy uvidíš villainovu ruku aj ty, takže nielen oni budú mať nejaký read, ale aj ty. takto sa tiež pripravuješ o value, lebo súper môže bluffovať, river pôjde check/check a tvoja high card bude lepšia a berieš pot atď.
ak by si to napriek tomu chcel zmeniť, tak cez soft to zrejme nepôjde. myslím, že sa to dá jediným spôsobom a to, že otvoríš súbor user.ini (cieľ C:\Users\tvoj_nazovUctu\AppData\Local\P****Stars) a tam nájdeš toto nastavenie a zmeníš z 1 (aktívne) na 0 (neaktívne) to číslo pri tom. lenže netuším, pod akým názvom sa môže toto nastavenie skrývať, takže to je asi na tebe, aby si to našiel.
alebo druhá možnosť (!!!! neodporúčam, na vlastné riziko !!!!!) že ten súbor user.ini vymažeš a necháš PS klienta, nech si poradí s vytváraním nového profilu. ale niesom si istý, či to tak aj reálne funguje. všetky nastavenia by sa ti týmto resetli.
ak by si to napriek tomu chcel zmeniť, tak cez soft to zrejme nepôjde. myslím, že sa to dá jediným spôsobom a to, že otvoríš súbor user.ini (cieľ C:\Users\tvoj_nazovUctu\AppData\Local\P****Stars) a tam nájdeš toto nastavenie a zmeníš z 1 (aktívne) na 0 (neaktívne) to číslo pri tom. lenže netuším, pod akým názvom sa môže toto nastavenie skrývať, takže to je asi na tebe, aby si to našiel.
alebo druhá možnosť (!!!! neodporúčam, na vlastné riziko !!!!!) že ten súbor user.ini vymažeš a necháš PS klienta, nech si poradí s vytváraním nového profilu. ale niesom si istý, či to tak aj reálne funguje. všetky nastavenia by sa ti týmto resetli.
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.