Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod zamyslenie 03 Okt 2013 16:16

DoubleStarPresov napísal:.. no niekto má proste potrebu vyrývať, aj keď sa ho to dokonca priamo netýka ..

ok, beriem, ak je vyryvanie to, ze som slusne reagoval na Vas podnet, kde ste chceli od hracov, aby napisali otazky a ja som sa spytal prave tie, ktore mna zaujimaju najviac (z vami uvedeneho prispevku nie je zrejma vyska fee ani to, ci je strhavane z GTD - ano pre mna je tato informacia dolezita), tak potom sa Vam hlboko ospravedlnujem za vyryvanie .. a prispevky, ktore som uviedol skor som uvadzal len ako moju vlastnu skusenost, ktoru som ziskal ako pravidelny navstevnik DS

na toto som svojimi otazkami reagoval:

DoubleStarPresov napísal:Podľa všetkého, bude otvárací turnaj v pondelok 14. októbra. 35 EUR double chance with 1500 GTD s 30-minútovými levelmi. Ďalšie turnaje budú zverejnené na stránke http://www.doublestarpoker.com/, no najprv ich zverejníme tu aby sme o nich mohli diskutovať a doladiť detaily. Takisto nás zaujíma Váš názor na otvárací turnaj. Ďakujeme.
zamyslenie

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Taur 03 Okt 2013 16:28

zamyslenie: neviem ci sa inde pocita fee %tom, ale tu na vychode resp. HPC a MC fee byva 3e, resp. skor uz ziadne (ak sa clovek registruje vopred a pride nacas, je zena, je cezpolny atd. vselijake kritaria byvaju) pri malych turnajoch, takze ak pojdu podla kokurencie tak nemozu pocitat so ziskom s feecka. A u vas sa fee stahuje z GTD? Ved sa plati BI+fee, z GTD sa stahuje len do lig ak su nejake. Akurat KEw je fee 6e, ktrore sa neda obist myslim.
Klub moze zarobit akurat tak na rakeoch z CG a na bare. Na turnajoch urcite klub neryzuje v zasade len doplaca, lebo aj ked nedoplaca GTD, tak ho stoja krupieri, teplo, svetlo, amortizacia ... bezne turnaje maju ine ciele nez zisk ...
Taur

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod zamyslenie 03 Okt 2013 22:25

Taur napísal:..

ja viem, len casto tu byvali diskusie ohladne toho (tusim v BA kluboch), ze klub vypise GTD 1500, ale ked sa spocitaju ceny, tak zrazu zostane len 1300, alebo podobne cislo, co v konecnom dosledku vyjde tak, ze sice BI je napriklad 20e, ale realne do penazi ide len 16e ;) ak je napisane 30e+5e, tak to viem hned, ale ked to napisane nie je, tak ta vyska ma dost zaujima, pretoze hrat turnaj s vysokym fee je EV- v longrune (ak teda si odmyslim turnaj v CCC 20+6, kde je 200k GTD, co sice aj ked je EV- z pohladu fee, tak si to zahra kazdy)

ale uz sa radsej nic nepytam ;)
zamyslenie

Založený: Júl 2013

Odoslaťod Taur 03 Okt 2013 23:09

Tak to pocujem prvy krat, zeby fee sa stahovalo z prizepoolu, to je nejaka Blavacka finta? :crazy:
Ze sa stahuje do lig, jackpotov a pod. som samozrejme zazil, ale fee? Este som zaregistroval pri nejakych velkych turnajoch v zahranici, ze sa stahuje nejake % ala tringelt pre personal (krupieri, casnici ...) co mi tiez prislo dost divne, ale o fee som nepocul.
Ale mozno to ty beries ze je jedno naco sa stahuje a vnimas to vsetko sakumpak ako fee. :D

V HPC sa mi zda ze sa stahuje z PP 6%, 4 kvarrtalna liga a 2 rocna, alebo tak nejak, nie som si isty.
Taur

Odoslaťod anonym 04 Okt 2013 00:43

Taur
ani v Ke nemas turnaj za 10€ s garanciou 500-800€.ak myslis ten 9€ a gtd 500
€ zrejme si prehliadol,ze je re-entry.a tan co je za 10€ a 800€ gtd je d.ch.
takze ani v Ke nemas turnaj za 10€ o 500-800€.
Takze aj keby to DS v Presove chceli dotovat.tak nikdy neurobia 10€ turnaj s gtd 800€ ked maju 5 stoly :D.Nemozes chciet aby dali nerealne garancie,ktore sa nikdy nevyzbieraju.alebo si to predstavujes tak,ze mesiac budu robit turnaje za 10€ a 800€gtd,nalakaju novych hracov a tak to znizia?nikto im uz potom nepride.na nalakanie novych hracov by mali ako v Ke robit nejake freerolyo dajme tomu 50€ ako to bolo v ke.alebo kvalifikacie ako robia teraz.myslim,ze to ma celkom efekt.ale iste nie ako to chces ty,ze dat nerealne garancie.to je len chvilkova zalezitost.
anonym

Odoslaťod Taur 04 Okt 2013 01:30

Anonym: naucim ta nieco nove. Re-entry ani double ci triple chance, pripadne rebuy ci addon niesu povinne, takze kto chce ci to vie moze mat tie tebou spominane turnaje len za bi. Kazdy ma moznost sa rozhodnut kolko investuje. Kde si sa docital, ze im navrhujem len freezaky? Kludne nech su aj klasicke rebuyie.
Taur

Odoslaťod anonym 04 Okt 2013 10:52

Taur napísal:Anonym: naucim ta nieco nove. Re-entry ani double ci triple chance, pripadne rebuy ci addon niesu povinne, takze kto chce ci to vie moze mat tie tebou spominane turnaje len za bi. Kazdy ma moznost sa rozhodnut kolko investuje. Kde si sa docital, ze im navrhujem len freezaky? Kludne nech su aj klasicke rebuyie.

dik,rad som sa nieco nove naucil :D len to velmi nerozkrikuj,nech nas to vie cim menej,aby kluby neznili GTD :lol2:

ty to mozno hras tak,ze ides len za bi.ale ak pride 50 ludi,tak sa rata s tym,ze par sa dokupi kedze nemozu vsetci vyhravat.niekto si mozno aj rad zatoci,zagembli a s tym sa v tych garanciach rata.keby to vsetci hrali len za bi tie garancie by iste sli dole,alebo by zrusili turnaj.ja len som reagoval na toto: Ako to, ze v MC pri 10e mozu davat GTD 500-800 pri 50 hracoch.
a kedze v DS maju 5 stolov tak nemozu nastavit garancie na 50 hracov ako je to MC,lebo im tam nebude tolko hracov pravidelne chodit.
anonym

Odoslaťod Taur 04 Okt 2013 13:31

Dobre uz to nikomu viac nepoviem. :D
Ved je jasne, ze sa automaticky pocita s urcitymi rebuys, reentry, chancami atd. to som automaticky ratal ked som spominal cca 10e turnaje a GTD 500-800, ved preto to rozpatie podla typu turnaja. A ci dotiahnu 45-50 ludi na turnaje je uz na ich skills. Aj v Jome aj v HPC uz boli turnaje s takym poctom ludi a neboli nijak extravagantne, takze aj v PO taky pocet hracov za stoly dostat mozne je, nehovoriac o novej krvi cize potencial snad je aby trpezlivou pracou sa taky pocet stal standartom. Pri pranici 2-3 klubov to vsak prechadzka ruzovou nebude. :spax:

A k tym GTD, je to klasicky problem vajce/sliepka, vacsie GTD nemozu dat lebo malo hracov, hracov malo lebo male GTD ich nepritiahnu. :)
Taur

Odoslaťod DoubleStarPresov 04 Okt 2013 17:42

Áno všetkým je jasné, že klub neprežije z turnajov. Turnaje sú od toho aby sa tam ľudia zišli, odohrali pár rúk na cash game, napili sa na bare či sa zahrali na rulete alebo automate. Kluby v súvislosti s FEE a sťahovaním % fungujú rozdielne. Niekde sa neplatí FEE ale sťahuje aj 20% z prizepoolu, niekde je zase primerané FEE k turnaju /alebo fixné fee na každý turnaj/ a sťahuje sa zopár % navyše mimo kvartálnych líg, inde je aj FEE aj % mimo ligy. Nechceme na nikoho ukazovať prstom, ale ak vravíte, že HPC sťahuje 6% z PP, pri prepočítaní posledných turnajov chýba vo výplatných listinách do garancie cca 10% + fixné FEE 3e na každý turnaj.
My budeme mať fixné FEE 3e do turnajov s bi up to 40eur /+rôzne akcie, zľavy za skorý príchod, registráciu načas atd atd/ a z PP sa bude odpočítavať IBA 5% do kvartálneho turnaja. Určite plánujeme vytvárať freerolly a freeroll kvalifikácie na hlavné turnaje. Množia sa nám nápady na cash game ligu, čo nás samozrejme iba teší a určite sa pustíme aj do toho. Pár fotiek som včera nafotil, nie síce práve najväčšia kvalita, ale zverejníme ich na https://www.facebook.com/pages/Double-s ... 440?ref=hl. Snáď sme zatiaľ zodpovedali na všetky otázky.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Taur 04 Okt 2013 18:37

Tak som to prepocital aj ja a mne matika povedala ze to je okolo 8% z PP do lig. Tych 6% som pisal ze sa mi zda, netvrdil som. Ale opytam sa ked tam zabludim najblizsie, ale sa mozno aj sami tu vyjadria.
A 3e fee zaplati len neprihlaseny, alebo oneskorenec. To iste v MC.
Taur

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!