Pokladna na PS

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Pokladna na PS

Odoslaťod losos0 07 Okt 2013 10:20

zdravim, chcel by som sa vas spytat:
asi 2 dni dozadu som sa registroval na P****Stars preklikom cez pokerportal.sk... ked som sa registroval, tak som nikde nezahliadol ze by chcelo moje meno, adresu, atď... po prihlaseni sa do herne som otvoril pokladnu... ako prve mi zobrazilo moj nick, dole podtym e-mail.. a dalej by mala byt adresa.. lenze adresu som tam nemal len moju statnu prislusnost SK... ulicu a obec v ktorej byvam som si doplnil v nastaveniach.. ale ked som si chel aj cele meno doplnit tak mi to neislo... ked tam nebude to meno bude to vadit pri vkladoch a vyberoch???alebo nie.. dakujem za odpoved...
losos0

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Pokladna na PS

Odoslaťod Stanley VII 07 Okt 2013 10:27

Keď pôjdeš urobiť svoj prvý vklad, P****Stars by ti mala automaticky vyhodiť okno kde ťa požiada o doplnenie chýbajúcich údajov k tvojmu účtu. Skús ísť urobiť ten vklad a malo by ti to okno vyhodiť.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: Pokladna na PS

Odoslaťod losos0 07 Okt 2013 10:48

diki moc za odpoved... a este sa Vas spytam... ze pisal som na support P****Stars po slovensky... dostanem od nich odpoved? ak ano do kolkich dni asi?? Diki moc..
losos0

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!