Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod DanoHPC 07 Okt 2013 11:25

Taur napísal:Tak som to prepocital aj ja a mne matika povedala ze to je okolo 8% z PP do lig. Tych 6% som pisal ze sa mi zda, netvrdil som. Ale opytam sa ked tam zabludim najblizsie, ale sa mozno aj sami tu vyjadria.
A 3e fee zaplati len neprihlaseny, alebo oneskorenec. To iste v MC.

Áno Taur napísal a prepočítal správne, 8%. Ale ako ste prišli nato že 10% chýba v prizepole to si nedokážem ani predstaviť....
DanoHPC

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod DanoHPC 07 Okt 2013 11:29

Vážený páni alebo dámi (neviem kto je za nickom Double star), čítajte prosím pozorne čo potom uvádzate do komentu. V HPC sa zľava z FEE vzťahuje len na turnaje s Fee vo výške 3.-€ Takže NIE fixné 3.-€ FEE ako uvádzate...
Alebo som tú interpretáciu zle pochopil???
DanoHPC

Odoslaťod Taur 07 Okt 2013 13:44

DanoHPC: No pisali o poslednych turnajoch a tam zhodou okolnosti bolo na kazdom 3e, takze ak spravne interpretujes, tak sa chybne nevyjadrili. Nemate zac. :D

PS: Nebolo by zle na webke HPC aj v klube na "nastenke" viditelne a prehladne vycapit ako tie stahovacky tak CG rake. Mozno zle interpretujem, ale sa mi to nepodarilo najst na vasej webke do 3min a viac zo zivota som nemienil tomu obetovat. ;)
Taur

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod DoubleStarPresov 07 Okt 2013 15:09

Ak to prepočítam presne na euro, áno je to 8-8,5%, nevieme ako to máte s FEE a ani to nehodláme riešiť je to Vaša vec, to fixné FEE na základe posledných turnajov. Absolútne sme nemali na mysli zľavy, bonusy a podobné veci, len sa tu dookola omieľalo FEE atd v HPC a preto sme sa vyjadrili. Všetko z našej strany.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod DoubleStarPresov 07 Okt 2013 15:09

Cap na otvárací turnaj je momentálne nastavený na 40 hráčov a tak prosíme aby sa každý záujemca o turnaj zaregistroval na stránke http://www.doublestarpoker.com/turnaj/3 ... 00-eur-gtd . Zvolený nick si prosím zapamätajte, pretože ho bude potrebné uviesť pri registrácii osobne v deň turnaja priamo v Double Star Prešov v hoteli Dukla. Za registráciu na tento turnaj cez internet a včasný príchod do klubu získate takisto 2 000 žetónov zdarma. Ďakujeme
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod hrac1001 07 Okt 2013 19:11

HPC asi citi konurenciu. Ale ako je to mozne, ked HPC ma podla prevadzkovatelov a Taura v PO neotrasitelnu poziciu. No pockajme nejaky ten piatok a uvidime ... :D
hrac1001

Odoslaťod DanoHPC 08 Okt 2013 08:35

Konurencia ?
DanoHPC

Odoslaťod hrac1001 08 Okt 2013 11:01

Jedno pismeno nic nezmeni na podstate celej vety ... Ty lingvista ... :vlade:
hrac1001

Odoslaťod Taur 08 Okt 2013 12:23

hrac: Kde som aj kedy povedal, ze HPC ma neotrasitelnu pooziciu??? Ja som len povedal, ze HPC vydrzalo a trva roky v PO na rozdiel od ostatnych co prisli a zhasli. Konkurenciu vitam, ved je zdrava a budem len rad ak niekto potrasie s HPC. Snad hraci z toho len ziskaju. Uvidime kto vytrva tentoraz. :spax: A mozno vystreli motyka a budu oba kluby fungovat perfektne popri sebe roky. Dal by boh ... :)
Taur

Odoslaťod 06BOSS66 17 Okt 2013 19:56

DanoHpc asi v Dpouble star neciti konkurenciu. ale to je asi dokaz ze nehral este v dobrom pokrovom klube. ved hp je len obycajna krcma a nie pokrovy klub.
06BOSS66

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!