Získajte v herni Full Tilt Poker $11 len za registráciu (bez

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Získajte v herni Full Tilt Poker $11 len za registráciu (bez

Odoslaťod admin 11 Okt 2013 16:10

Diskusia k článku: Získajte v herni Full Tilt Poker $11 len za registráciu (bez vkladu)

Zaregistrujte sa v herni Full Tilt Poker cez odkaz na našej stránke do 26. októbra a získajte zadarmo vstupenky do turnajovej série Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS) v hodnote vyše $25!
MTOPS je turnajová séria s mikro a nízkymi buy-inmi pozostávajúca zo 75 turnajov s priamymi buy-inmi už od $0.50 + $0.05 a ich celková garancia presahuje $1,000,000.
Noví hráči herne Full Tilt Poker teraz môžu zažiť atmosféru turnajov tejto skvelej série dokonca zadarmo. Stiahnite si softvér herne Full Tilt Poker a získate voľné turnajové vstupenky do série MTOPS v hodnote $11 úplne zadarmo – len za registráciu, nie je potrebný ani len minimálny vklad. Ak sa rozhodnete do herne napriek tomu vložiť aj svoje peniaze vo výške aspoň $30, k už spomínaným vstupenkám získate zadarmo navyše aj vstupenku v hodnote $15 do hlavného turnaja MTOPS s garanciou až $500,000.
Voľný $25 balíček vstupeniek obsahuje: osem $0.50 + $0.05 vstupeniek do turnajov série MTOPS šesť $1 + $0.10 vstupeniek do turnajov série MTOPS jednu $14 + $1 vstupenku do hlavného turnaja MTOPS Ako získate $25 balíček voľných vstupeniek do MTOPS?
Celý článok => Získajte v herni Full Tilt Poker $11 len za registráciu (bez vkladu)
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Získajte v herni Full Tilt Poker $11 len za registráciu (bez

Odoslaťod Stanley VII 11 Okt 2013 16:28

Aj starší hráči by si mali skontrolovať maily, niektorým hráčom, ktorí boli v herni dlhšie neaktívní prišla na mail podobná ponuka ;)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod enzi_sk 13 Okt 2013 08:06

ahojte vcera som sa regol ale vstupenky mi nedosli este co som mohol spravit zle? alebo preco mi nedosli?
enzi_sk

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod najmic23 17 Okt 2013 08:32

taky jsem se zaregistroval a nic mi neprislo je to zase nejaky podvod :wall:
najmic23

Založený: Feb 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 17 Okt 2013 09:20

Mali prísť do 6 hodín, skúste napísať podpore Full Tiltu na support@fulltiltpoker.com a dajte potom vedieť aj sem, ako ste dopadli. Ak máte problém s angličtinou, môžete napísať aj po slovensky, ale tipoval by som, že na mail v angličtine asi príde odpoveď skôr. Tu asi nezistíme, kde je problém, najlepšie je kontaktovať priamo zdroj :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!